Her er årets bedste apps ifølge Google

0

Google har lavet en liste over årets bedste applikationer. Se hele listen her – måske der lige er den du mangler.

Google har haft et travlt efterår, med stakkevis af opdateringer til deres applikationer, der alle har fået en overhaling med Material Design og nye features. Nu er tiden så kommet til at præsentere årets bedste apps, ifølge Google.

Årets apps i Google Play
Årets apps i Google Play

Google frigiver årligt forskellige lister, der på den ene eller anden måde skal fremme udvalgte applikationer i deres app butik, Google Play. I år er ingen undtagelse, og mens vi er gået ind i den sidste måned på året, har Google frigivet en liste over udvalgte apps.

Listen er på hele 67 applikationer, der spænder bredt i funktion og pris. De fleste er dog gratis at hente, mens enkelte koster op i mod 29 kroner.

Noget der er værd at bemærke er, at de kun har udvalgt én enkelt app fra dem selv – Google Fit, som tidligere på året blev frigivet, til at samle data fra alle understøttende fitness apps, smart hvis du har brug for et fitness-overblik.

Men også applikationer som Shazam og SoundHound, som kan finde navnet på den sang du lytter til lige nu. TuneIn Radio som giver dig over 100.000 radiostationer fra hele verden, og adskillige andre nyttige apps er at finde på listen.

Desværre ser der i denne omgang ikke ud til at være danskudviklede applikationer med, ligesom det også er småt med spil på listen.

Du kan finde hele listen over årets bedste apps her via Google Play.

Mere til historien

Tidligere år har vi blandt andet set danske Endomondo og Subway Surfers på Googles promoverende lister over apps der er værd at tage et kig på.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer