Ugens Highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Den forgangne uge har budt på et nyt smartphone-brand, samt nye modeller med det nye brand. Læs mere om det og de øvrige nyheder fra den seneste uge.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Den seneste uge i mobilbranchen har endnu engang budt på en præsetation af nye smartphones. Men det er ikke nok, for faktisk blev det også til et helt nyt “brand”. Huawei kommer nemlig nu med brandet “Honor” og gør dermed deres populære model til et selvstændigt varemærke.

Huawei lancerer Honor som selvstændigt brand

WEB-TV: Honor 6 – de første indtryk

En nyhed, som har fået mere opmærksomhed end man ville tænke var nødvendigt i 2014, er “nyheden” om at Apples-topchef Tim Cook er homoseksual kom frem.

Apple har også lavet en ny opgørelse over udbredelsen af iOS 8, der nu viser den seneste iOS-opdatering er installeret på mere end 50 procent af de aktive iOS-enheder.

iOS 8 nu på 50 % aktive iOS-enheder

Men der har også været lidt “hug” til Apple den forgangne uge. Mens meldingen fra Apple selv er positiv omkring Apple Pay, så er der andre der er mere skeptiske – flere større amerikanske detailkæder vælger nemlig den nye løsning fra Apple fra.

Apple Pay møder modstand fra kæmpekæder

Det er efterhånden lidt tid siden, at Android præsenterede Android 5.0 Lollipop og siden er fulgt producenternes oplysninger om hvilke enheder, som får den nyeste Android-version. LG har nu også været ude og oplyse, at LG G3 får Android 5.0 Lollipop.

Du kan også se listen over hvilke telefoner, som lander på hylderne i de danske telebutikker i løbet af november måned.

Hitlisten uge 44 2014

01. TEST: Sony Xperia Z3 Tablet Compact – en god rejseven

02. BAGGRUND: Myterne om sikkerheden i mobilbetaling

03. Huawei lancerer Honor som selvstændigt brand

04. Få et smugkig på de nye Nexus modeller

05. WEB-TV: Honor 6 – det første kig

06. Apple vil tilbyde streaming i iTunes

07. Rygte: Galaxy S5 får Android 5.0 i december

08. Xiaomi er nu tredje-størst

09. Apple: Der kommer aldrig en billig iPhone

10. Samsung vil satse mere på mellempris-smartphones

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev – du kan også følge os på Facebook.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer