Få et smugkig på de nye Nexus modeller

0

Video: For to uger siden lancerede Google en ny række af Nexus produkter. Nu nu kan du få et eksklusivt førstehåndsindtryk af de nye modeller.

Google lancerede for to uger siden tre nye produkttilføjelser til deres populære Nexus-serie, som er kendt for at give en ren Google oplevelse til forbrugerne. Med andre ord. Man får Android leveret, som Google ønsker at det skal tage sig ud, uden at der har været en producent inde i billedet, som har lagt sin egen brugerflade på. Det ser vi eksempelvis med Samsungs Android baserede telefoner, hvor de har lagt deres Touchwiz brugerflade ovenpå det grundlæggende Android system.

De tre nye produkter er henholdsvis en ny smartphone, Nexus 6, der er lavet i tæt samarbejde med Motorola, en ny tablet, Nexus 9, som HTC har bidraget til, samt en ny medieafspiller, der har fået navnet Nexus Player.

Her er alle Googles Nexus nyheder

Hvis du er interesseret i et af de tre nye produkter, eller måske dem alle sammen, så er der nu mulighed for at få et eksklusivt førstehåndsindtryk af de nye enheder.

En række amerikanske medier har nemlig haft en gylden chance for at kaste deres kritiske blikke på de nye produkter. For at gøre det hele lidt lettere så har vi her samlet tre af de videoer, der lige nu florerer på YouTube, hvor enten Nexus 6, Nexus 9 eller Nexus Player har været en tur foran kameralinsen.

1. Google Nexus Player

Først i rækken finder du en video lavet af det amerikanske medie Engadget, som fokuserer på den nye medieafspiller Nexus Player.

2. Google Nexus 6

Hvis du har primær interesse i Googles nye store Nexus telefon, så bør du tage et kig på denne video fra Phonearena, hvor de udpakker den nye Nexus smartphone

3. Google Nexus 9

Hvis det er en tablet du er på jagt efter, så bør bestemt overveje at stifte bekendtskab med Google Nexus 9, der er en tablet produceret i samarbejde med taiwanske HTC. Du kan danne dig et førstehåndsindtryk af den nye tablet fra Google i denne video fra Technobuffalo

Mere til historien

Det forventes at Nexus 6 bliver tilgængelig i midten af november til en pris der starter fra 5.499 for modellen med 32 GB indbygget hukommelse.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer