Apple vil tilbyde streaming i iTunes

0

Ifølge Wall Street Journal, så vil Apple integrerer Beats Music i iTunes og dermed tilbyde streaming i den populære musikbutik.

Med streamingtjenesternes indtog, som er overalt for tiden, har det også gjort at Apple har mærket en kraftig nedgang i brugen af den populære musikbutik iTunes Store.

Apple tilbyder ikke muligheden for streaming via tjenesten, men købet af Beats tidligere i år kan betyde det er stærkt på vej. Wall Street Journal hævder i hvert fald, at Beats Music vil blive integreret i iTunes. Det skriver Amobil.no.

Musiksalg i iTunes på verdensplan skulle være faldet mellem 13 og 14 procent indtil videre i år. Og ifølge tal fra brancheorganisationen IFPI faldt salget af downloads 2,1 procent sidste år. Disse tal skulle også være en del af grunden til, at Apple valgte at købe Beats.

 – Bekræftet: Apple har købt Beats

Kilden til Wall Street Journal oplyser, at Apple planlægger at lancerer integreringen af Beats i iTunes i løbet af 2015.

Mens antallet af digitale downloads stagnerer, så er streamingtjenesterne i kraftig vækst. Ifølge analyseselskabet Nielsen, så er disse øget med hele 46 procent i år, sammenlignet med samme periode sidste år.

Modsat konkurrenterne Spotify og Pandora, så har Beats Music ikke nogle reklamefinansierede gratisversioner.

Mere til historien

Trods faldet af digitale downloads så går det ikke helt skidt for Apples iTunes Store. Da Apple fornylig offentliggjorde deres kvartalsregnskab viste det, at iTunes Store i tredje kvartal i år omsatte for 4,6 milliarder dollar – en stigning fra 4,3 milliarder dollar i samme periode sidste år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer