iOS 8 nu på over 50% aktive iOS-enheder

3

Opdateringen iOS 8 har været tilgængelig i fem en halv uge og er nu installeret på 52 procent af alle aktive iOS-enheder, ifølge nye tal fra Apple.

52 procent af alle aktive iOS-enheder har nu iOS 8
52 procent af alle aktive iOS-enheder har nu iOS 8

Det er omkring fem en halv uge siden, at Apple frigav opdateringen iOS 8 til offentligheden og selvom der har været en del problemer med den nye opdatering fra Apple. Hvor de blandt andet måtte trække opdateringen iOS 8.0.1 tilbage, så har mere end 50 procent af alle aktive iOS-enheder nu iOS 8 eller nyere versioner installeret.

 – iOS 8.1 klar til download

Nye tal fra Apple viser, at 52 procent af alle aktive iOS-enheder nu har iOS 8 eller nyere versioner installeret.

De seneste to uger er installationstallene forøget med omkring fire procent, hvilket betyder der atter er lidt stigning efter nogle ugers stagnering.

Da Apple præsenterede deres to nye iPad-modeller torsdag den 16. oktober fortalte Tim Cook, at iOS 8 var installeret på 48 procent af de aktive iOS-enheder.

 – iOS 8.1 – her er alle nyhederne

Dermed er det formentlig iOS 8.1 opdateringen, som blev frigivet mandag den 20. oktober, som har været med til at få installationstallet til at stige.

iOS 8.1 kommer med en række nye features og understøttelse af blandt andet Apple Pay til iPhone 6 og iPhone 6 Plus-ejere i USA.

Opgørelse over udbredelsen af iOS 8 fra MixPanel
Opgørelse over udbredelsen af iOS 8 fra MixPanel

Mere til historien

Apple egne tal opgøres efter besøg i App Store. Men tal fra MixPanel er lidt mere positive. Ifølge MixPanel så er tallet lige over 54 procent. Det skriver MacRumors.com.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer