iOS 8 nu på over 50% aktive iOS-enheder

Opdateringen iOS 8 har været tilgængelig i fem en halv uge og er nu installeret på 52 procent af alle aktive iOS-enheder, ifølge nye tal fra Apple.

52 procent af alle aktive iOS-enheder har nu iOS 8

52 procent af alle aktive iOS-enheder har nu iOS 8

Det er omkring fem en halv uge siden, at Apple frigav opdateringen iOS 8 til offentligheden og selvom der har været en del problemer med den nye opdatering fra Apple. Hvor de blandt andet måtte trække opdateringen iOS 8.0.1 tilbage, så har mere end 50 procent af alle aktive iOS-enheder nu iOS 8 eller nyere versioner installeret.

 – iOS 8.1 klar til download

Nye tal fra Apple viser, at 52 procent af alle aktive iOS-enheder nu har iOS 8 eller nyere versioner installeret.

De seneste to uger er installationstallene forøget med omkring fire procent, hvilket betyder der atter er lidt stigning efter nogle ugers stagnering.

Da Apple præsenterede deres to nye iPad-modeller torsdag den 16. oktober fortalte Tim Cook, at iOS 8 var installeret på 48 procent af de aktive iOS-enheder.

 – iOS 8.1 – her er alle nyhederne

Dermed er det formentlig iOS 8.1 opdateringen, som blev frigivet mandag den 20. oktober, som har været med til at få installationstallet til at stige.

iOS 8.1 kommer med en række nye features og understøttelse af blandt andet Apple Pay til iPhone 6 og iPhone 6 Plus-ejere i USA.

Opgørelse over udbredelsen af iOS 8 fra MixPanel

Opgørelse over udbredelsen af iOS 8 fra MixPanel

Mere til historien

Apple egne tal opgøres efter besøg i App Store. Men tal fra MixPanel er lidt mere positive. Ifølge MixPanel så er tallet lige over 54 procent. Det skriver MacRumors.com.

Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram