10 artikler du skal læse i denne uge

OVERBLIK: Ugens rejse gennem de vigtigste mobilnyheder begynder i Nexus-land og slutter på bloggen. Jeg har samlet 10 artikler, fra ugen der gik, du bør læse.

Ugens HighlightsI denne uge landede Nexus 6 på mit bord. Google har været temmelig tilbageholdende, med et anmeldereksemplar, men nu er det endelig lykkedes. Sandsynligvis er jeg en af de eneste, hvis ikke dén eneste IT-journalist i Danmark, der har den længe ventede storskærms-smartphone i hænderne.

Det er altid en ekstra ”fjer i hatten” når man er heldig, at være prioriteret på den måde.

Nexus 6 med Android 5.0 Lollipop er Googles bedste telefon til dato. I min første minitest af Nexus 6 sætter jeg flere ord på, hvorfor jeg synes den er så cool. Se også web-TV indslaget om Nexus 6, hvor du kommer tættere på telefonen.

Ellers var det på business-delen Swipp, der skabte overskrifter, ved at opkøbe teleselskabernes betalingstiltag Paii. I 2015 slås de to tjenester sammen. Jeg var noget overrasket over udmeldingen, men helt ærlig har jeg også haft noget svært ved at se, hvorfor teleselskaberne skulle agere bank.

Professionelle foto-personer, der bruger Apples programmer Aperture og iPhoto, er forvirrede over hvad der skal ske med programmerne i fremtiden. Det har Adobe set, og udnytter situationen til at jagte kunder i Apples database.

Ellers var det også en uge hvor Telenor og Telia forøgede 4G-hastighederne i en række jyske byer, og hvor TDC tog de første skridt til opkald over 4G, kendt som VoLTE.

Lad mig slutte af med at slå et slag for et af de helt unikke punkter her på MereMobil.dk, Direktørens Blog, hvor fremtrædende direktører og topledere i telebranchen skriver blogindlæg. Denne gang satte Sanela Jankovic dagsordenen med udmeldingen om, at selskabernes priskrige er et udtryk for manglede innovation.

Få gratis nyhedsbrev fra MereMobil.dk med de seneste updates

Herunder finder du ugens highlights top 10. Du kan i løbet af ugen følge de seneste nyheder ved at bookmarke nyhedsoversigten.

Top 10 highlights uge 48 2014

1. Får skærmen på iPhone 6 let ridser?

2. De første indtryk af Nexus 6

3. Sony Xperia Z4 læk af billeder og specifikationer

4. Blog: Priskig er et udtryk for manglende innovation

5. Test: Lumia 830 – et løft til mellemklassen

6. Avis: Samsung Galaxy S5 er et flop

7. Swipp overtager Paii

8. Web-TV: Det første kig på Nexus 6

9. TDC er snart klar med VoLTE

10. Stærkere end nogensinde – Gorilla Glass 4

Mere til historien

Husk du kan finde MereMobil.dk på Facebook og Twitter.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram