Adobe jagter Apple Aperture-brugere

0

Brugere af Apple Aperture og iPhoto skal indfanges af Adobe.

Adobe Photoshop Lightroom
Adobe Photoshop Lightroom

Adobe har gjort det let at migrere fra Apple Aperture og iPhoto til Adobe Lightroom. Dermed går Adobe på jagt blandt Apples brugere, skriver Computerworld.dk.

Årsagen er, at Apple for nogle måneder siden meddelte et stop for udviklingen af fotoapplikationerne Aperture og iPhoto. Apple vil i 2015 komme med en ny fotoløsning, som også vil understøtte fotobiblioteket fra Apples iCloud.

Adobe øjner en mulighed for at fiske kunder fra Apple. Adobe vil fordoble investeringerne i Lightroom og Creative Cloud. Kunderne kan forvente innovation omkring desktop, web og device workflows, samt investeringer aktivt i iOS og OS X samt hjælpe iPhoto- og Aperture kunder, lyder det fra Adobe.

Sammen med Adobe Lightroom version 5.7 findes et migreringsværktøj til Apple-brugerne.

Ifølge Computerworld er problemet måske ikke, at der kommer en løsning fra Apple. Problemet ligger i, at Apple har sagt ganske lidt om, hvad den nye løsning vil kunne anvendes af professionelle fotografer.

Mere til historien

Adobes programmer købes nu i en abonnementsordning hvor Photoshop og Lightroom koster omkring 1.100 kroner per år. Den fulde pakke med adgang til alle Adobes kreative programmer koster godt 4.250 kroner for et år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer