Sony Xperia Z4 læk af billeder og specifikationer

5

RYGTE: De første specifikationer på Sony Xperia Z4 og et par billeder er i omløb på nettet.

Sony Xperia Z4 læk
Sony Xperia Z4 læk (Foto: Phonearena.com)

Hvis Sony holder fast i deres hidtidige plan om lanceringen af en ny topmodel hver sjette måned, så vil den næste store Xperia Z-model komme på markedet i marts 2015.

I den forbindelse kan vi spekulere i en offentliggørelse ved Mobile World Congress 2015, der finder sted i Barcelona fra den 2. til 5 marts 2015. CES i Las Vegas i starten af januar kan også være lanceringsstedet, skriver Phonearena.com.

Det sandsynlige er, at Sony Xperia Z3 som vi anmeldte til topkarakter, vil blive fulgt op af et produkt der hedder Sony Xperia Z4, og allerede nu begynder de første specifikationer og piratbilleder at se dagens lys.

Web-TV: Xperia Z3 og Z3 Compact – bedst på Android

Xperia Z4 vil, ifølge rygterne, få Qualcomm Snapdragon 805-processor, 5,4 tommer quad-HD display og 4 GB RAM. Styresystemet ventes at være Android 5.0 Lollipop.

Der er også rygter om en Sony Xperia Z4 Ultra med 5,9 tomer skærm hvor tykkelsen kun er 5,7 millimeter.

Kameraet forventes leveret med en opløsning på 20,7 megapixels, ganske som de nuværende Sony topmodeller, men der skulle være tale om en ny kamerasensor. Et par nye linseelementer skulle kunne indsamle endnu mere lys, end vi har set på forgængeren Xperia Z3.

Frontkameraet vil måske være en 4,8 megapixels vidvinkel-sensor.

Hvor mange af specifikationerne der holder vand vides naturligvis ikke, men på MereMobil.dk følger vi med på sidelinjen.

Video: Se Android 5.0 Lollipop på Xperia Z3

Læk-billeder af Xperia Z4

Mere til historien

Det bliver interessant at se hvorvidt Sony kan forøge skærmstørrelsen med 0,2 tommer uden at gøre selve produktet større. Sony Xperia Z3 har 5,2 tommer Full HD-skærm. Z3 findes også i en Z3 Compact udgave der er mere lommevenlig.

Var denne artikel noget for dig?

Tilmed dig nyhedsbrevet fra MereMobil.dk, og modtag en ugentlig opdatering på de bedste historier, samt breaking news.

Ja tak. Send mig spændende artikler…

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer