Telenor og Telia forøger 4G-hastighederne i Jylland

0

Forøget kapacitet og højere hastigheder. Det kan borgerne i 15 jyske byer nu opleve, hvis de er kunder hos Telenor eller Telia.

Mobilmast
Mobilmasterne i Midt- og Vestjylland har fået mere kapacitet på den del af 4G LTE der kører 1.800 MHz

Udbygningen af det fælles netværk, TT-netværket, fortsætter hos Telenor og Telia. I Midt- og Vestjylland er datakapaciteten i denne uge blevet udvidet på 4G LTE-nettet.

Konkret er båndbredden, også kaldet spektrum, opgraderet fra 10 til 20 MHz på de 4G LTE-master som benytter 1.800 MHz frekvensen.

Ifølge Telenor betyder det, at kunderne nu oplever højere datahastigheder fra deres smartphone eller tablet. Ved at forøge båndbredden bliver der også plads til flere kunder på samme plads, hvilket på sigt er en af de vigtigste årsager, til at spektrum er blevet forøget.

Følgende byer er blevet opgraderet: Nykøbing Mors, Skive, Holstebro, Skjern, Ringkøbing, Varde, Billund, Ølgod, Vildbjerg, Herning, Ikast, Brande, Silkeborg, Viborg og Karup.

Der er også blevet åbnet nye 2G-master i området over den seneste periode.

Telenor: Flere 4G master og Carrier Aggregation i 2015

Skridtet efter det 4G LTE vi benytter i dag hedder 4G LTE Advanced. Det betyder øget kapacitet og højere hastigheder. Her kan du blive klogere på de danske teleselskabers planer omkring 4G LTE Advanced.

Mere til historien

Telia og Telenor har aktuelt 4.150 mobilmaster i Danmark. Det er, ifølge dem selv, 20 procent flere end det teleselskab, der har næstflest.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer