Stærkere end nogensinde: Gorilla Glass 4 se det her

1

Gorilla Glass 4 er en realitet. ”Stærkere end nogensinde og klar til hverdagen,” lyder det fra Corning.

Corning har skabt sig et godt omdømme i smartphone-industrien. Efter selskabets stærke glasteknologi er blevet brugt i millioner af smartphones verden over, er udviklingen kun gået fremad for Corning.

Corning Gorilla Glass 4 droptest
Corning Gorilla Glass 4 droptest

Nu er glas-producenten klar med sin næste generation af Gorilla Glass – generation fire.

Corning ligger fra start i sin pressemeddelelse fast, at en smadret skærm skyldtes oftest tab af smartphones mod hårdt og ujævnt underlag, såsom asfalt, fliser og brosten.

Derfor er Gorilla Glass 4 særligt udviklet til at modstå sådanne tab, via hundredevis af laboratorietest, hvor smartphones er blevet kastet ned mod jorden fra én meters højde.

”Med Gorilla Glass 4 har vi fokuseret på markant at forbedre beskyttelsen mod skarpe kontaktskader, som er den primære grund til, at mobile enheder går i stykker. Ødelagte smartphones grundet et tab, er et fælles problem, som vores kunder har bedt os hjælpe med at løse”, udtaler vicedirektør og manager hos Corning Specialty Materials, James R. Steiner.

Med Corning Gorilla Glass 4 på en smartphone, loves der dobbelt så god modstandsdygtighed, end konkurrerende produkter. I op mod 80 procent af alle fald, smadres skærmen ikke. Konkurrerende glasprodukter havde i samme test op mod 100 procent sikkerhed for smadret skærm.

I nedenstående videoer, demonstreres styrken i Gorilla Glass 4 og de tests produktet har gennemgået.

Se Gorilla Glass 4

Mere til historien

Gorilla Glass har siden lanceringen i 2007 været monteret på mere end 1.395 produkter, der tilsammen har solgt mere end tre milliarder eksemplarer. Gorilla Glass 4 er allerede i produktion og på vej i kommende produkter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer