iPhone 6-ejere klager over ridser i skærmen

Angiveligt skulle skærmen på iPhone 6 og iPhone 6 Plus være let at ridse. Hvad er din oplevelse?

iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus og iPhone 6 skulle være lettere at ridse end de foregående modeller fra Apple  (Foto: MereMobil.dk)

Måske kan skærmen på de nye iPhone 6 modeller ridses lettere, end tilfældet er på de foregående iPhones, skriver Tek.no.

Ifølge en debattråd på Apples officielle debatforum lader det til, at flere ejere af iPhone 6 eller iPhone 6 Plus oplever skærmen som lettere ridsebar, end hvad der tidligere har været set på smartphones fra Apple. Aktuelt er der over 700 indlæg i debatten.

Personen der har startet debatten hævder, at have passet ekstremt godt på telefonen som alligevel har fået ridser. Han bakkes op af mange andre iPhone-ejere.

- ”Min iPhone 5 havde aldrig en ridse selv efter to års brug. Jeg har nu ejet en iPhone 6 i mindre end en uge, og jeg har en stor ridse på skærmen. Jeg er så skuffet. Den gamle telefon kunne jeg kaste i tasken uden problemer, men nu må jeg nok anskaffe en skærmbeskytter. Det er bestemt ud til, at skærmen er lettere at ridse,” skriver en bruger.

Apple Insider har set nærmere på ridserne, som skulle være dybe nok til at kunne mærkes med fingeren. Ridserne er også synlige når skærmen er slukket.

Nogle brugere har oplevet ridser selvom telefonen bæres i en mikrofiber covertaske.

Sædvanligvis har Apple ikke udtalt noget officielt omkring problemstillingen, men nogle ejere skriver de har fået ombygget telefonen.

- Web-TV: Hvilken iPhone skal jeg vælge?

- Web-TV: Sådan tester Apple deres telefoner

Mere til historien

Hvad er din oplevelse? Bliver din iPhone 6 eller 6 Plus også let ridset. Del gerne dine oplevelser i kommentarfeltet herunder.

Var denne artikel noget for dig?

Tilmed dig nyhedsbrevet fra MereMobil.dk, og modtag en ugentlig opdatering på de bedste historier, samt breaking news.

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram