Ugens Highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: I den seneste uge har vi bragt vores test af Apple iPhone 6 Plus, men ugen har også budt på salgsstart af nye Lumia-modeller, samt offentliggørelsen af HTC Desire Eye. Få ugens overblik her.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Efteråret er sammen med foråret, der hvor flest mobilproducenter præsenterer nye smartphones. Efterårsmodellerne er typisk tiltænkt julehandlen og også i denne uge blev nye smartphones offentliggjort.

HTC havde indkaldt til presseevent i New York, hvor de præsenterede den nye HTC Desire Eye telefon, samt et kamera HTC RE der skal konkurrere mod de populære Go Pro kameraer. Derudover lancerede de også deres HTC Eye Experience.

Det ser desuden ud til, at det er HTC, som står bag den kommende Nexus 9. Navnet er i hvert fald blevet godkendt af FCC i USA og en tilsvarende pendant til FCC i Taiwan.

HTC Nexus 9-navnet er bekræftet

Lenovo har også lanceret to nye tablets i deres Yoga-serie. Dem kan du læse mere om her. Og Microsoft Devices har sendt Lumia 830 og Lumia 735 ud i de danske butikker i denne uge.

Mindst 200.000 billeder fra den populære applikation Snapchat florerer lige nu på nettet. Snapchat afviser, at materialet stammer fra deres servere. Tilgengæld ventes det at være tredjeparts-applikationen SnapSave, som er blevet hacket.

200.000 SnapChat billeder er lækket på nettet

I den forgangne uge har vi også bragt testen af Apples iPhone 6 Plus, der uden tvivl er en af de mest ventede anmeldelser dette efterår.

. TEST: iPhone 6 Plus – super fed men uhåndterlig

Du kan se ugens mest læste artikler herunder. Husk du altid kan se vores nyhedsliste i kronologisk rækkefølge her.

Hitlisten uge 41 2014

01. TEST: iPhone 6 Plus – super fed men uhåndterlig

02. Kunderne skal juble over teleselskabernes panik03. LG lancerer 4G-mobilen F60 – se pris og tilgængelighed

04. Apple mister markedsandele til Android og Windows Phone

05. Lumia 830 og Lumia 735 klar til salg i Danmark

06. HTC Nexus 9 – navnet er bekræftet

07. Hold elektronikken væk fra sengen

08. Sådan skal mobilen kommunikere uden mobilnetværk

09. HTC Desire Eye får lunken modtagelse i Danmark

10. Apple inviterer til iPad-event 16. oktober

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev – du kan også følge os på Facebook.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer