Lumia 830 og Lumia 735 klar til salg i Danmark

De to nye modeller Lumia 830 og Lumia 735 fra Microsoft Devices er klar til salg i de danske butikker senere på ugen.

Budgetflagskibet Lumia 830 fra Microsoft Devices er klar til salg i de danske butikker sammen med Lumia 735 torsdag den 9. oktober.

Lumia 830 – tyndere og billigere

Lumia 830 kommer med 10 megapixels kamera med Carl Zeiss-optik, billedstabilisering og en quad-core Qualcomm Snapdragon 400 processor, samt en 5 tommer ClearBlack Display skærm. Derudover kan Lumia 830 også oplades trådløst.

 – Lumia 735 – Windows Phone til mellempris

Lumia 830 bliver tilgængelige hos Elgiganten til en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner uden abonnement i farverne orange, grøn, mørkegrå og hvid.

Den 4,7 tommer OLED skærm på Lumia 735 er til at se på både i nattelys og solskin.

Lumia 735 kommer til salg hos både Elgiganten og Telia til en pris på 1.995 kroner uden abonnement og kommer i farverne orange, lysegrøn, mørkegrå og hvid.

TEST: Lumia 630 – Windows-mobilen jeg elsker 

Begge telefoner har Lumia Demin opdateringen installeret og kommer med Windows Phone 8.1 fra salgsæsken. Ligesom de også har 15 GB gratis hukommelse via Microsofts OneDrive.

Mere til historien

Både Lumia 735 og Lumia 830 har også fuld Microsoft Office-integration, samt HERE Maps, HERE Drive+ og HERE Transit.

TÆNK: Her er den bedste smartphone

Forbrugerrådet Tænk har testet en række af de mest populære og dyre smartphones. Se hvilken de kårer som den bedste lige nu.

(mere…)
Microsoft Surface Pro 4 – pris og tilgængelighed

Den nye tablet fra Microsoft kommer til Danmark i november. Du kan her se priser og tilgængelighed på de forskellige modeller.

(mere…)
Surface Pro 4 – ny tablet fra Microsoft

En ny Surface er på vej fra Microsoft – mød her Surface Pro 4, der ifølge Microsoft kan erstatte din bærbare computer.

(mere…)
Microsoft Band 2 – endnu et fitnessarmbånd

Med det nye Microsoft Band 2 kan du holde styr på din træning, dine notifikationer og meget andet. Læs om det nye fitnessarmbånd, der har smartwatch funktioner.

(mere…)
Her er alle Microsoft’s nyheder

KORT NYT: Microsoft har opsummeret alle deres nyheder i en ny promotion video, der viser de nye Microsoft Devices frem. Se videoen her.

(mere…)
To nye Lumia-smartphones er Windows 10-klar

Lumia 640 og 640 XL er klar til Windows 10. Du får ét års Office-pakke til computeren med i købet og 1 TB OneDrive-plads.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram