Lenovo klar med 2 nye Yoga tablets

0

Lenovo er nu klar med en række nye produkter til Yoga-serien, der blandt andet inkluderer Yoga Tablet 2 og Yoga Tablet 2 Pro. Se pris og tilgængelighed her.

Lenovo har netop løftet sløret for 3 nye produkter i Yoga-serien, hvor af to af disse er nye tablets.

Yoga Tablet 2, der er efterfølgeren til Lenovo Yoga Tablet, kommer med Android eller Windows i to forskellige skærmstørrelser på henholdsvis 8 og 10 tommer. Tabletten kommer med en ny indstilling, der hedder hang-mode, forbedret lyd, kamera og Intel Atom-processor, samt et større støtteben.

Yoga Tablet 2 Pro er den ultimative underholdningstablet, der kommer med en 13 tommer tablet, 8 watt lyd, subwoofer og indbygget Pico-projektor, som giver den maksimale filmoplevelse. Yoga Tablet 2 Pro kommer med 15 timers batteritid, hang-mode og fjerdegenerations Intel Atom-processor.

 

Ønsker du Lenovo Yoga Tablet 2 med Android, så er den nu tilgængelig i Europa til en vejledende udsalgspris fra 1.700 kroner for modellen med 8 tommer skærm, mens modellen med 10 tommer skærm koster 2.250 kroner.

Lenovo Yoga Tablet 2 med Windows kommer på det europæiske marked i løbet af efteråret. Modellen på 8 tommer rammer markedet i november og vil få en vejledende udsalgspris på 1.850 kroner, mens 10 tommer modellen kommer i slutningen af oktober måned og får en vejledende udsalgspris fra 3.000 kroner.

Er du interesseret i Lenovo Yoga Tablet 2 Pro, så bliver denne tilgængelig i Europa i slutningen af oktober måned og vil få en vejledende udsalgspris fra 3.750 kroner.

Mere til historien

Lenovo kommer også med Yoga 3 Pro, der er en efterfølger til Yoga 2 Pro er blot slankere og lettere end nogensinde før. Yoga 3 Pro kommer med QHD-skærm, Intel-Core M-processor og JBL-lydindstillinger. Yoga 3 Pro vejer 1,19 kg og er 12,8 mm tyk. Yoga Tablet 2 bliver tilgængelig i Europa i slutningen af oktober til en vejledende udsalgspris fra 3.750 kroner, mens Yoga 3 Pro også kommer på det europæiske marked i slutningen af oktober måned til en vejledende udsalgspris fra 11.950 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer