IFA 2014 – her er de vigtigste nyheder

0

WEB-TV: Alle de store nyheder fra IFA 2014. Se de nye produkter og bliv opdateret på, hvilke nyheder mobilproducenterne sender på markedet.

Med mere end 200.000 besøgende og over 100.000 kvadratmeters udstillingsområde er IFA-messen i Berlin en af verdens største all-round udstillinger for forbrugerelektronik og gadgets.

 – Om IFA-messen

IFA 2014 bød på mange spændende nyheder, og mange af dem kommer til salg i de danske butikker inden jul. I indslaget herunder kan du komme tæt på en række af dem.

Nyhederne fra IFA 2014

Nye gadget-ure

Asus var klar med Zenwatch, Sony havde Sony Smartwatch 3 i lommen samtidigt med en opdatering til smartband og Lifelog kaldet SmartBand Talk.

Det nye er et e-ink display samt muligheden for at føre samtaler direkte i armbåndet.

Sony Smartwatch 3 og Asus Zenwatch er baseret på systemet Android-wear. Forud for IFA havde Samsung offentliggjort Gear S – deres nyeste smartwatch. Styresystemet her er Samsungs eget Tizen og altså ikke Android Wear.

Note til kanten

Fuldkommen som forventet blev Samsung Galaxy Note 4 offentliggjort. Det nye var blandt andet var en 5,7 tommer skærm med 2K-opløsning. S Pen skulle nu fungere væsentligt mere som en almindelig kuglepen, og Note 4 har desuden pulsmåler og fingeraftrykslæser, som vi også kender det fra Galaxy S5.

Det blev også til en variant af Note 4 kaldet Galaxy Note Edge. Her er tilføjet en buet skærm på højre kant af telefonen. Ekstraskærmen kan vise notifikationer og bruges som genveje til programmer.

Huawei Ascend Mate 7 er en anden storskærms-telefon, fremvist på IFA. Huawei kom desuden med en forholdsvis prisbillig Android-smartphone kaldet Ascend G7.

Mere om Samsung Galaxy Note 4

Sony i kobberfarve

Sony har opdateret Xperia Z-serien til at indeholde blandt andet Xperia Z3 og Z3 Compact. Telefonerne er forbedrede udgaver af de tidligere modeller. Mindre, tyndere, lettere og hurtigere synes at være kodeordene. Der er tale om topmodeller blot i hver sin størrelse.

Farveudvalget fra Sony indeholder nu kobber som en mulighed. Umiddelbart lyder det som en mystisk farvevariant, men det er den ikke. Xperia Z3 i kobber er en usædvanlig lækker telefon.

Derudover kom Microsoft Devices med telefonerne Lumia 735 og Lumia 830 som begge kører på Windows Phone 8.11 – den hidtil seneste udgave.

Web-TV: Det første kig på Xperia Z3 og Z3 Compact

På MereMobil.dk tester og anmelder vi alle de produkter som rammer det danske marked.

Mere til historien

Selvom forretningerne frem til jul vil bugne af nyheder vil det formodentlig være iPhone 6 og Samsung Galaxy Alpha, der vil løbe med en stor del af opmærksomheden og salget. En stor joker kan dog være Sony Xperia Z3 Compact der i størrelse, ydelse og pris ligner en meget interessant topmodel.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer