Sony Xperia Z3 og Z3 Compact – første kig

WEB-TV: Se her vores første kig på Sonys nye topmodeller Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact.

Sonys bud på dette halvårs smartphones hedder Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact.

Begge produkter udmærker sig ved, at være optimerede og opgraderede versioner af henholdsvis Xperia Z2 og Xperia Z1 Compact, og det til den gode side.

MereMobil.dk har afprøvet begge telefoner og vi er allerede nu temmelig imponerede.

Web-TV: Oplev Sonys nye topmodeller

Lækkert design

Xpeira Z3 føles mere ”rigtig” når det holdes i hånden. Skærmen er virkelig flot og Android 4.4.4 KitKat kører fuldkommende smooth og lækkert. Særligt den nye farve kobber løfter designudtrykket på Z3 en hel del, set i forhold til Z2.

Mere om Sony Xperia Z3

Xperia Z3 Compact har i forhold til Z1 Compact tabt sig i vægt og tykkelse samtidigt med, at skærmstørrelsen er forøget fra 4,3 til 4,6 tommer Bemærk. Z3 Compact er ikke blevet større trods forøgelsen på 0,3 tommer.

Kunderne behøver ikke vælge mellem hurtig eller langsom hardware. Med undtagelse af størrelserne er telefonerne fuldkommen ens. Så nu kan man gå efter design og hvad der passer bedst i lommen og til pengepungen.

Mere om Sony Xperia Z3 Compact

Sonys to nye produkter lander i butikkerne den 3. oktober 2014.  Se her de aktuelle priser på Xperia Z3 og Z3 Compact.

Mere til historien

Sony har også præsenteret verdens letteste vandtætte tablet kaldet Sony Xperia Z3 Tablet Compact.  Specifikationerne er de samme som på Z3. Skærmen er blot 8 tommer stor.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.