Om IFA-messen

IFA-messen er et af de absolutte højdepunkter på året i mobilbranchen, da flere producenter benytter den store messe til at præsentere efterårets nyheder. Læs om IFA-messen her.

IFA 2014 i Berlin

IFA 2014 i Berlin (Foto: MereMobil.dk)

IFA-messen foregår i Berlin og er Europas største forbrugerelektronikmesse. IFA er kort for Internationale Funkausstellung.

IFA har været afholdt siden 1924, dengang hed den Deutsche Funkausstellung und Phonoshau, hvor den startede som en radio-messe, men siden er den blevet udbygget gevaldigt.

Der er mere end 250.000 besøgende på messens dage, samt mere end 1.200 udstillere.

I dagene op til messen præsenteres en række nye produkter og trends indenfor forbrugerelektronik. Og mobilbranchen er for alvor også begyndt, at være synlige på IFA-messen.

Blandt andet Samsung har tradition for, at afholde presseevent, hvor de har præsenteret deres Galaxy Note-serie de seneste par år. I 2014-udgaven præsenterede de Galaxy Note 4.

På IFA 2014 har flere andre producenter også meldt sig på banen med presseevents blandt andet Huawei, Sony og Asus.

MereMobil.dk dækker IFA og andre store begivenheder i mobilbranchen.

Udover IFA findes også Mobile World Congress i Barcelona som er verdens største mobilrelaterede branchemesse og konference.

Mere til historien

Ved den syvende udstilling i 1930 var det Albert Einstein, som afholdt åbningstalen.

Derfor behøver du ikke et større batteri i din telefon

BAGGRUND: Løsningen på dine batteriproblemer er ikke nødvendigvis et større batteri.

(mere…)
Nej! Google Pixel kører ikke ’ren Android’

BAGGRUND: Arghhh.... Google ændrer på Android i Pixel-telefonerne.

(mere…)
Måske er du film-pirat uden at vide det

Du henter IKKE film ulovligt, men er alligevel film-pirat uden at tænke over det. Et STORT problem, mener branchen. En ekspert er yderst skeptisk.

(mere…)
Derfor skal dit barn ikke bruge Snapchat

ADVARSEL: Snapchat er IKKE en børneapp. En ekspert kalder det "skræmmende", at appen har en indbygget falsk ven. Klik for at lære mere.

(mere…)
Ulovlig streaming: Tæt på filmpiraterne

EP130: Streamer du film og serier ulovligt? Ja - mange gør, siger en undersøgelse. Jeg har set nærmere på filmpiraterne. Lyt med her.

(mere…)
Hvornår lukker 2G-mobilnettet?

OVERBLIK: Hvad sker der med 2G? Hvornår lukker teleselskaberne for 2G-mobildækningen?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram