Sony SmartBand Talk – nyt fitness-armbånd fra Sony

0

Et nyt fitness-armbånd fra Sony er netop blevet præsenteret på årets IFA-messe i Berlin. Læs mere om SmartBand Talk her.

Sony SmartBand Talk
Sony SmartBand Talk

Sony har netop afholdt pressemøde i Berlin, hvor en række nye produkter blev præsenteret og deriblandt var et nyt fitness-armbånd, der lyder navnet SmartBand Talk. Sony sagde også, at de vil gøre væsen af sig når det kommer til de såkaldte wearable-gadgets.

Da Sony først på året lancerede deres første SmartBand var det i en prisklasse lavere end mange af konkurrenterne  – og med den tilhørende applikation Lifelog.

Med det nye SmartBand Talk får du efterfølgeren til SmartBand, som er blevet opgraderet med en lille kurvet 1,4 tommer e-ink skærm. Det er også på SmartBand Talk blevet muligt at føre samtaler – enheden understøtter endda HD-Voice.

 – Telenor klar med HD-voice – bedre samtalekvalitet

Du kan betjene Sony SmartBand Talk via den integrerede Voice Control teknologi, samt se notifikationer og deslige på den lille tydelige e-ink skærm.

Ligesom de fleste af Sonys andre nye produkter, så er SmartBand Talk også vandtæt (IP68 certificeret).

 – TEST: Sony SmartBand – så smart er det

Fra salgsstarten vil SmartBand Talk være tilgængelig i farverne sort og hvid, men senere vil andre farver følge. Prisen er endnu ukendt.

Foruden SmartBand Talk præsenterede Sony også et nyt smartwatch i wearable-gadgets kategorien, som lyder navnet SmartWatch 3.

Mere til historien

Folkene bag den danske applikation Endomondo har i sidste uge lanceret applikationen Endomondo Life til iPhone 5S, som minder en del om det Sony SmartBand og Lifelog applikationen tilbyder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer