Endomondo Life til iPhone 5S - konkurrent til fitnessarmbånd

Endomondo er klar med en ny applikation, der giver konkurrence til de populære fitness-armbånd. Læs mere om Endomondo Life til iPhone 5S her.

Endomondo Life til iPhone 5S

Endomondo Life til iPhone 5S

Der er ingen tvivl om, at Endomondo er en af de mest populære danske applikationer og nu er firmaet bag applikationen klar med en ny ”Life”-app, som holder styr på dit liv. Den er dog kun til iPhone 5S – i hvert fald i første omgang.

Applikationen gør brug af M7-Coprocessoren i iPhone 5S. Det betyder at der kan indsamles data i baggrunden uden telefonen bliver drænet for strøm.

Endomondo Life holder styr på dit daglige aktivitetsniveau, som eksempelvis hvor mange skridt du tager og meget andet, samt motiverer dig med målsætninger og statistikker. Indtaster du også din højde og vægt, så beregner Endomondo Life forbrændte kalorier.

Applikationen byder på en række af de samme features, som de forskellige fitness-armbånd gør.

- ”Endomondo har fokuseret på, at udvikle en værdifuld applikation til supplement til Endomondo Sports Tracker applikationen, men hvor hele dagens aktiviteter logges,” lyder det fra Mette Lykke, CEO ved Endomondo.

Du kan læse mere om applikationen på Endomondo’s egen blog.

Har du en iPhone 5S så kan du downloade Endomondo Life gratis i Apples App Store. Der er ikke aktuelle planer om en version af programmet til Android.

- Smartband fra Sony - læs testen
- Fitbit Flex - test af populært fitness armbånd
- Samsung Gear Fit - Samsungs fitness-bud (test)

Mere til historien

Endomondo blev grundlagt i 2007 og var nogle af de første, som var med til at gøre smartphonen til en personlig træner og social motivator. Nu har næsten 25 millioner brugere verden over downloadet applikationen.

TicWatch Pro 3 Ultra GPS test | Et hårdført smartwatch til de aktive

TEST: Når man bruger ord som "pro" og "ultra" i et produktnavn, stiger forventningerne. Kan Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS leve op til sit navn?

(mere…)
Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram