Endomondo Life til iPhone 5S – konkurrent til fitnessarmbånd

Endomondo er klar med en ny applikation, der giver konkurrence til de populære fitness-armbånd. Læs mere om Endomondo Life til iPhone 5S her.

Endomondo Life til iPhone 5S

Endomondo Life til iPhone 5S

Der er ingen tvivl om, at Endomondo er en af de mest populære danske applikationer og nu er firmaet bag applikationen klar med en ny ”Life”-app, som holder styr på dit liv. Den er dog kun til iPhone 5S – i hvert fald i første omgang.

Applikationen gør brug af M7-Coprocessoren i iPhone 5S. Det betyder at der kan indsamles data i baggrunden uden telefonen bliver drænet for strøm.

Endomondo Life holder styr på dit daglige aktivitetsniveau, som eksempelvis hvor mange skridt du tager og meget andet, samt motiverer dig med målsætninger og statistikker. Indtaster du også din højde og vægt, så beregner Endomondo Life forbrændte kalorier.

Applikationen byder på en række af de samme features, som de forskellige fitness-armbånd gør.

– ”Endomondo har fokuseret på, at udvikle en værdifuld applikation til supplement til Endomondo Sports Tracker applikationen, men hvor hele dagens aktiviteter logges,” lyder det fra Mette Lykke, CEO ved Endomondo.

Du kan læse mere om applikationen på Endomondo’s egen blog.

Har du en iPhone 5S så kan du downloade Endomondo Life gratis i Apples App Store. Der er ikke aktuelle planer om en version af programmet til Android.

Smartband fra Sony – læs testen
Fitbit Flex – test af populært fitness armbånd
Samsung Gear Fit – Samsungs fitness-bud (test)

Mere til historien

Endomondo blev grundlagt i 2007 og var nogle af de første, som var med til at gøre smartphonen til en personlig træner og social motivator. Nu har næsten 25 millioner brugere verden over downloadet applikationen.

Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
MinSundhed-app giver nu adgang til akuthjælp

Alle akuthjælpstilbud er nu samlet i appen MinSundhed. Få overblikket her.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram