Asus klar med ZenWatch og MeMoPad 7

1

Asus melder sig klar i konkurrencen på smartwatch-markedet med deres netop præsenterede ZenWatch. Asus havde desuden en ny tablet med på årets IFA-messe.

Asus ZenWatch (Foto: Asus)
Asus ZenWatch (Foto: Asus)

Tidligere i dag lancerede Asus deres første smartwatch på en pressekonference ved årets IFA-messe i Berlin.

Det nye smartwatch har fået navnet Asus ZenWatch og er ligesom konkurrenterne Motorola Moto 360 og LG G Watch baseret på Googles Android Wear-platform. Asus har dog lagt deres egen brugerflade ZenUI ovenpå, der er specialudviklet til ZenWatch.

Asus har kigget konkurrenterne over skulderen og fundet noget inspiration hos blandt andet Sony, der er de førende indenfor vandtætte produkter. Asus ZenWatch er nemlig vandtæt.

Det nye smartwatch kommer med en 1,63 tommer buet skærm og passer til smartphones med Android 4.3 eller nyere. Uret kører altså sammen med alle nyere Android-smartphones, men har man en Asus-telefon vil der være noget ekstra funktionalitet via Asus ZenUI-brugerfladen.

Det indbyggede accelerometer i ZenWatch giver dig statistik over din aktivitet – alt fra skridttæller, puls og antal forbrændte kalorier.

Du kan læse mere om Asus ZenWatch her.

ASUS MeMO Pad 7 (Foto: Asus)
ASUS MeMO Pad 7 (Foto: Asus)

Asus MeMoPad 7 – ny tablet

Foruden Asus ZenWatch lancerede Asus også den nye tablet MeMoPad 7, hvor producenten har lagt vægt på at enheden er tynd, let og skal kunne holde til lidt af hvert.

MeMoPad 7 er udformet i 50 procent duralumin, der er en slags aluminiumslegering, samt 34 procent glasfiber.

Den 7 tommer store tablet måler 8,3 millimeter i tykkelsen og vejer 269 gram. Skærmen har en opløsning på 1920 x 1200 pixels.

Om produkterne kommer på det danske marked er endnu ikke oplyst ligesom også de danske priser er ukendt, men den europæiske salgsstart er i starten af oktober. Og prisen på ZenWatch starter på 199 euro, mens MeMoPad 7 i udgaven med only-WiFi starter ved 149 euro – ønsker man modellen med 3G starter prisen ved 199 euro.

Asus Danmark oplyser, at det på nuværende tidspunkt forventes begge produkter bliver tilgængelige på det danske marked, forventeligt i løbet af Q4. En dansk pris på Asus ZenWatch kendes dog ikke på nuværende tidspunkt. Men Asus forventer MeMoPad ME572C vil få en vejledende udsalgspris på 1.699 kroner.

 

 

Mere til historien

Asus havde også en ny EeeBook med til Berlin, som skal forsøge at gøre sig bemærket i konkurrencen mod blandt andet MacBook Air. Asus EeeBook har 12 timers batteri og 14 dages standbytid og skal kunne bruges ligesom en mobiltelefoner, hvor notifikationer modtages når enheden er standby. Prisen på den nye 980 grams EeeBook starter ved 199 euro. Det er også uvist om denne lander på det danske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer