Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Den seneste uge har budt på NemID til mobile enheder, Samsung Galaxy S5 Mini og meget mere. Læs alt om det og meget andet i ugens overblik.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Man fristes til at sige langt om længe, da Samsung offentliggjorde den nye Galaxy S5 Mini i den forgangne uge. Det er en telefon, som har været rygtet i måneder, endda så meget man nogle gange har troet at den var officielt lanceret. Du kan se pris og tilgængelighed på den nye Galaxy S5 Mini her.

Galaxy S5 Mini er desuden en telefon, som teleselskaberne forventer en masse af, da forgængerne har været utrolig succesfulde.

Teleselskaberne forventer meget af Galaxy S5 Mini

Den danske smartphone producent Lumigon har også oplyst MereMobil.dk, at de første kunder vil modtage deres Lumigon T2 HD i indeværende måned (juli 2014).

TEST: Lumigon T2 HD – vikingerne kommer

Teleselskabernes netværksfolk arbejder netop nu på, at vi alle inden længe får glæde af endnu hurtigere datahastigheder på mobilnettet. Selvom de gradvist er blevet hurtigere og bedre, så har de kablede forbindelser fortsat været at foretrække. Men det er måske snart slut. Med Carrier Aggregation kan man få langt hurtigere hastigheder end vi kender i dag.

WEB-TV: Carrier Aggregation: Se fremtidens lynhurtige mobilnet

Ventetiden for at kunne benytte NemID på mobile enheder har været lang, men nu er det langt om længe muligt, dog er der fortsat en del begrænsninger og ikke alle steder det virker optimalt endnu.

NemID til smartphonen – knap så smart

Du kan læse ugens mest læste artikler herunder.

Hitlisten uge 27 2014

01. WEB-TV: LG G3 – derfor er den fremragende

02. Lumigon T2 HD kommer i denne måned

03. Så meget er din gamle iPhone værd

04. Carrier Aggregation: Se fremtidens lynhurtige mobilnet

05. Disse nye mobiler kommer i handlen i juli

06. Samsung Galaxy S5 Mini er nu officiel

07. Apple udsender iOS 7.1.2 opdatering – hent den nu

08. NemID til smartphonen – knap så smart

09. Podcast #21: Så fascinerede er mobilnettet i Grønland

10. Smartphones har halveret SMS verdensrekorden

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer