Apple udsender iOS 7.1.2 opdatering – hent den nu

2

I går aftes dansk tid frigav Apple den nyeste opdatering til iOS 7 – nemlig iOS 7.1.2. Du kan hente den til din iPhone, iPad eller iPod Touch nu.

Apple iOS 7.1.2 opdatering
Apple udsender iOS 7.1.2 opdatering

MereMobil.dk har tidligere skrevet om et sikkerhedshul i Apples mailkryptering i softwaren iOS 7 og nogle versioner frem. Dette sikkerhedshul har givet hackere mulighed for, at åbne vedhæftede mailfiler, dog har det krævet de har haft enheden fysisk.

Men nu skulle der altså være rettet op for dette sikkerhedshul med iOS 7.1.2.

Derudover indeholder den nye opdateirng også forbedringer til forbindelse af iBeacon og fejlrettelser til dataoverførsel via tredjeparts tilbehør.

Hvis du ikke har modtaget besked om opdateringen, så kan du søge efter den manuelt på din iOS-enhed. Dette gøres i ”Indstillinger” – ”Generelt” – ”Softwareopdatering” – eller ved at tilslutte enheden iTunes på PC eller Mac.

iOS 8 er en realitet – her er nyhederne

Opdateringen fylder 32,2 MB.

Den næste store opdatering er iOS 8, som kommer til efteråret – dog kan der komme flere små opdateringer fra Apple inden.

7 små nye funktioner i iOS 8

Mere til historien

Foruden opdateringen til iPhone, iPad og iPod Touch. Har Apple også udsendt opdateringer til Mac-computere og Apple TV. Disse byder på forbedring af stabilitet, kompatibilitet og sikkerhed – så der er ikke en masse nye funktioner at glæde sig til.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer