Top 10: Mobiler der hittede i juni

0

iPhone sidder solidt på tronen, men konkurrenterne kæmper for at vinde danskerne gunst. Se top 10-listerne for juni måned her.

Samsung sidder på flest markedsandele, når man kigger på globale smartphone-marked, men i Danmark er Apple limet til førstepladsen med deres iPhone.

Selvom det er længe siden, at Apple havde salgsstart på iPhone 5S er den fortsat i top hos teleselskaberne, som den mest solgte smartphone. Også den ældre iPhone 4S holder sig til i top 10-selskabet, som den altså ikke lige ser ud til at forlade endnu.

Samsung Galaxy S5 følger fortsat lige efter, men det er altså endnu ikke lykkedes ”kongen” af smartphone-markedet, at vifte Apple væk fra førstepladsen. Faktisk har Apples iPhone 5C 8 GB formået, at få Galaxy S5 ned på tredjepladsen hos teleselskabet 3.

Hos Telia har Huawei også fået en flot placering, hvor de indtager fjerdepladsen med Ascend P7.

TEST: Huawei Ascend P7 – lækker men den halter

Nokia derimod, som var kongen af mobilmarkedet før Samsung, har dog kun to telefoner repræsenteret på Telenors top 10-liste, samt en hos Telia – nemlig Nokia 301, mens de ikke er at finde på listen hos 3.

LG havde salgsstart på deres nyeste topmodel LG G3 i slutningen af juni, og det er spændende, om den finder vej til toppen af listen i næste måned.

Disse nye mobiler kommer i handlen i juli

Tallene er indsamlet af MereMobil.dk fra Telia, Telenor og 3. TDC har ikke ønsket at bidrage med salgsstatistik.

Mere til historien

Det hemmeligholdes hvor mange eksemplarer af hver enkelt telefon, der sælges i Danmark. Derfor oplyses det kun hvilke modeller, som er de mest solgte uden at nævne konkrete tal.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer