Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Den sidste uges højdepunkt var uden tvivl Apples keynote på WWDC 2014, hvor iOS 8 blev præsenteret. Læs om det og meget mere her.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Apple offentliggjorde i mandags, den 2. juni 2014, under åbnings-keynoten på årets udviklerkonference WWDC, at næste store iOS-opdatering får navnet iOS 8. Den frigives i efteråret.

Foruden iOS 8 blev der også givet demonstration på den næste store OS X opdatering, som også frigives til efteråret og får navnet Yosemite. Du kan se eller gense Apples keynote her.

Der er dog også sket spændende ting i mobilbranchen herhjemme i Danmark den seneste uge. I Randers blev der i tirsdags fremvist en ny type mobilbetaling – nemlig MeeWallet, som testes i pilotprojekt i Randers.

Randers er klar med mobilbetaling i butikkerne

Samsung lancerede deres første Tizen-smartphone i den forgangne uge, der har fået navnet Samsung Z. Telefonen lander på det russiske marked i tredje kvartal. Der er pt. ingen informationer om en lancering på det danske marked.

Samsung Z – den første Tizen-smartphone

Du kan også læse vores artikler om, at iOS 8 og OS X Yosemite kan forstå dansk, se billeder fra en af vores læsere der har installeret iOS 8 beta 1 og blive klogere på fordelingen af de forskellige Android-versioner.

Du kan også lytte til vores podcast, der omhandler MeeWallet og deres bud på mobilbetaling.

Hitlisten uge 23 2014

01. iOS 8 er en realitet – her er nyhederne

02. iOS 8 – se Apples billeder

03. Disse nye mobiler kommer i handlen i juni

04. TEST: Lumia 630 – Windows-mobilen jeg elsker

05. Top 10: Mobiler der hittede i maj

06. Apple blærer sig måske med oppustede tal

07. DR klar med nyt streaming-univers til mobilen

08. Sony er klar med ny designtelefon

09. Android 4.4.3 opdateringen udrulles nu til Nexus

10. TIP: 7 små nye funktioner i iOS 8

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer