Disse nye mobiler kommer i handlen i juni

OVERSIGT: Vi samler her de smartphones og tablets, som lander i de danske telebutikker, her i løbet af juni måned.

Juni er en måned, hvor der for alvor kommer nye modeller i handlen. Så mangler du en ny mobiltelefon inden sommerferien kalder, så kan du få overblikket over hvilket nye modeller, som kommer i de danske butikker her.

LG har netop præsenteret den ene af telefonerne, som måske også er en af de mere ventede af dem alle – nemlig den nye topmodel LG G3.

Men der er også mange andre modeller, som kommer i handlen i juni, og der er flere forskellige prisniveauer.

LG G3

LG G3

LG G3 (Foto: MereMobil.dk)

LG G3 kommer med en 5,5 tommer stor skærm med en ultra høj skærmopløsning, 13 megapixels kamera, optisk stabiliseret kamera og understøttelse af op til 2 TB ekstern hukommelse.

 – WEB-TV: LG G3 – vi har prøvet LGs supermobil

Skærmen på LG G3 er en QHD-skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixels og en PPI på 538. Desuden kommer LG G3 også med NFC, A-GPS/Glonass, Bluetooth Smart Ready (Apt-X), Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac), 4G LTE og batteri på 3.000 mAh.

LG G3 – alt om LGs nye supermobil

LG G3 er i sortiment hos blandt andet 3, Telia og Telenor i slutningen af juni.

TDC fravælger LG G3

Til MereMobil.dk oplyser LG Nordic, at udgaven med 16 GB hukommelse vil få en vejledende pris på 4.999 kroner, mens 32 GB versionen vil koste 5.499 kroner.

Dog forlyder det fra teleselskaberne, at de forventer den bliver billigere end den vejledende pris, som LG har oplyst. Der nævnes ned til 4.299 kroner for udgaven med 16 GB.

HTC One (M8) Mini

HTC One Mini 2

HTC One Mini 2 (Foto: HTC)

En mini-version af HTC One (M8) er klar – nemlig “HTC One Mini 2″. Modellen fortsætter de kendte og prisbelønnede designlinjer, nu blot i et mindre format end topmodellen. One Mini 2 har 4,5 tommer HD 720p skærm.

Et af de steder hvor HTC One (M8) Mini for alvor skiller sig ud er, at HTC har fjernet det dybt kritisable kamera, med deres marketingsbegreb ”Ultrapixels”. I stedet kommer HTC One (M8) Mini med et standardtype kamera på 13 megapixels, BSI Sensor og f/2.2 linse. Derudover har den et frontkamera på 5 megapixels.

Ifølge HTC er den officielle vejledende pris 3.799 kroner uden abonnement.

HTC One (M8) Mini kommer i sortiment hos Telenor og Telia, der får den i farverne grey, silver og rose gold.

Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930 (Foto: Nokia)

Nokia/Microsoft har sendt Lumia 630 på markedet i maj måned, hvor du virkelig får meget telefon for pengene. Derfor bliver det også rigtigt spændende at se, hvad topmodellen Lumia 930 har at byde på, i forhold til Lumia 630.

Nokia Lumia 930 er en realitet – samt Lumia 630 og Lumia 635

Lumia 930 har en 5 tommer Full HD skærm, 2.2 GHz Snapdragon 800 Quad-core processor, 20 megapixels PureView kamera med optisk billede stabilisator og Carl Zeiss linse.

Den vejledende pris på Lumia 930 kendes endnu ikke, men ProShop.dk sælger Lumia 930 til en pris på lige under 4.400 kroner uden abonnement.

Hvad prisen bliver hos TDC og Telia, som også vil få Lumia 930 i sortiment, er ukendt i skrivende stund.

Telia oplyser, at de får den i farvevarianterne Black, White, Bright Green og Bright Orange.

Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7 (Foto: MereMobil.dk)

Mange havde forventet, at Huawei ville præsentere Ascend P7 under årets Mobile World Congress, men vi måtte altså vente til en særskilt event i Paris onsdag den 7. maj 2014 før telefonen blev officiel.

Huawei Ascend P7 officielt annonceret

Ascend P7 byder på en 5 tommer skærm med 1080p, Gorilla Glass 3, Huawei HiSilicon Krin 910T chipset, 1.8 GHz quad-core Cortex-A9 CPU, Mali 450 GPU, 4G, 2 GB RAM, 16 GB intern hukommelse, understøtter microSD-kort op til 32 GB, 13 megapixels kamera, 8 megapixels front-kamera, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, microUSB 2.0, NFC, Emotion UI 2.3, Android 4.4 KitKat og et batteri på 2.500 mAh.

TEST: Huawei Ascend P7 – lækker men den halter

Huawei Ascend P7 kommer hos Telia i både black og white. Ascend P7 har en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner uden abonnement.

Huawei Ascend G6

Huawei Ascend G6

Huawei Ascend G6 (Foto: MereMobil.dk)

Huawei Ascend G6 er en pris-billig smartphone, som kommer med en 4,5 tommer stor LCD skærm med en opløsning på 960 x 540 pixels, 1.2GHz quad-core processor, NFC og et batteri på 2.000 mAh.

 – Huawei Ascend G6 – første kig på prisbillig 4G

Desuden kommer Ascend G56 også med understøttelse af 4G, dermed er der fuld knald på mobildata’en på en prisbillig smartphone.

Ascend G6 har en vejledende udsalgspris på 1.999 kroner uden abonnement og lander i handlen i starten af juni måned.

HTC Desire 610

HTC Desire 610 i alle farvevarianter (Foto: HTC)

HTC Desire 610 i alle farvevarianter (Foto: HTC)

Tilbage i februar præsenterede HTC nye Desire-modeller under Mobile World Congress. En af disse var Desire 610, som er en mellemklasse-mobil.

Desire 610 har en 4,7 tommer skærm med qHD-opløsning, 1.2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 400 processor, 1 GB RAM, 8 GB intern hukommelse, understøtter microSD-kort, 8 megapixels kamera, 1.3 megapixels frontkamera og 4G/LTE. Telefonen kan optage video i 720p.

HTC Desire 610 – en mellemklasse mobil

De nye Desire-modeller kommer med et nyt design, der også har front-højtalere, ligesom det kendes fra blandt andet topmodellerne HTC One (M7) og (M8).

Prisen for HTC Desire 610 er endnu ikke oplyst, men den kommer i sortiment hos Telia i farvevarianterne Navy Blue og White.

Ifølge Pricerunner.dk er prisen på omkring 2.600 kroner uden abonnement.

HTC Desire 816

HTC Desire 816 i alle farvevarianter (Foto: HTC)

HTC Desire 816 i alle farvevarianter (Foto: HTC)

Samtidig med, at HTC Desire 610 blev præsenteret løftede HTC også sløret for en phablet i “Desire-serien” – nemlig Desire 816.

Den kommer med en skærm på 5,5 tommer og en opløsning på 720p. Udover det har den en 1.6 GHz quadcore Snapdragon 400 processor, 1.5 GB RAM, 8 GB intern hukommelse, understøtter microSD-kort på op til 64 GB, 13 megapixels kamera, 5 megapixels frontkamera, Sense 5.5, 4G/LTE, HTC Zoe og Video Highlights, HTC BoomSound og HTC BlinkFeed.

HTC Desire 816 kommer i farvevarianterne grey og navy blue.

Ligesom HTC Desire 610 har HTC endnu ikke meldt en vejledende pris ud. Men den kan også købes hos Telia.

Pricerunner.dk har en Desire 816 for mellem 3.300 og 3.500 kroner uden abonnement.

Samsung Galaxy K Zoom

Samsung Galaxy K zoom (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy K zoom (Foto: Samsung)

Ønsker du en telefon med et unikt kamera, så er Samsung klar med et spændende bud på dette – nemlig Galaxy K Zoom.

Telefonen kommer med et kamera på 20,7 megapixels med Xenon-blitz, BSI CMOS-sensor og optisk billede-stabilisering. Linsen har 10 gange optisk zoom, men til trods for dette har telefonen et forholdsvis slankt design. Desuden optager den video i Full-HD.

Samsung Galaxy K Zoom officielt lanceret

Galaxy K Zoom kommer med følgende specifikationer; hexa core processor: 1.3GHz quad-core + 1.7GHz dual-core processor, 4,8 tommer HD Super AMOLED-skærm, Bluetooth 4.0 BLE, WiFi 802.11 a/b/g/n 2,4 + 5GHz, HT40, USB 2.0, NFC, 2 GB RAM, 8 GB intern, understøtter microSD-kort op til 32 GB, Android 4.4 KitKat og et batteri på 2.430 mAh.

K Zoom har også med AF/AE-separation (separate autofokus og lysmætning), som hjælper dig med at tage bedre billeder, og skabe den perfekte balance mellem lys og skarphed, samt næste generation af “Pro Suggest” der indeholder fem forskellige filtre.

Telefonen lander i butikkerne fra midten af juni måned til en vejledende udsalgspris på 3.995 kroner uden abonnement.

Andre:

Telia får foruden også Nokia Lumia 635 i sortiment i farvevarianterne white, black, bright orange og bright green. Modsat Lumia 630, så understøtter Lumia 635 4G/LTE. Prisen er endnu ukendt. Også Samsung Galaxy K Zoom vil lande i denne måned.

Salgsstarten for OnePlus One går også i slutningen af juni måned. Du kan bestille dit eksemplar på hjemmesiden Oneplus.net.

Mere til historien

Juli og august ventes, at være nogle måneder hvor der er lidt ”ro” på markedet med nye lanceringer. Dog var det langt fra roligt sidste år – her havde Nokia sat sig på en stor event i juli måned, mens LG præsenterede deres LG G2 i august.

Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Kameraspecifikationerne på Samsungs kommende flagskibsserie er blevet lækket på internettet.

(mere…)
Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Nye billeder af OnePlus 8T er dukket op på nettet. Billederne bekræfter blandt andet et nyt design på kameramodulet.

(mere…)
Her er Samsungs Galaxy Note20 og Galaxy Watch lineup

I en trailer bekræfter Samsung mere eller mindre en række nye enheder. Her er Samsungs Unpacked-lineup med specifikationer på Galaxy Note20-serien.

(mere…)
Billeder af ASUS ROG Phone 3 lækket

På onsdag løfter ASUS sløret for den tredje generation af ROG Phone-serien. Det betyder selvfølgelig masser af rygter og billeder af den kommende telefon.

(mere…)
Motorola lancerer Moto G Pro med stor skærm og stylus pen

Motorola kommer nu med en telefon, der kunne være et alternativ til Samsung Galaxy Note-serien. Mød Motorola Moto G Pro, som kommer med stylus og stor skærm.

(mere…)
Her er de nye mobiler i oktober

OVERSIGT: Sony og Nokia er klar med nye smartphones, men også Huawei og Apple lurer i kulissen. Se de kommende mobiler for oktober her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram