Huawei Ascend P7 officielt annonceret

3

Huawei har netop annonceret deres nye topmodel, Ascend P7, ved en stor event i Paris. Du kan læse nærmere om den nye topmodel her.

Huawei Ascend P7 (Foto: Huawei)
Huawei Ascend P7 (Foto: Huawei)

Ascend P7 er nu officielt den nye topmodel fra Huawei og den der skal efterfølge den populære telefon Ascend P6, hvor Huawei for alvor viste, at de kunne designe lækre smartphones i andet end plastik.

 – Huawei Ascend P7 bekræftet

Men efterfølgeren Ascend P7 er en opgradering med en langt bedre skærm, men også design og kamera-delen er opgraderet.

Ascend P7 kommer med en 5 tommer skærm med 1080p, Gorilla Glass 3, Huawei HiSilicon Krin 910T chipset, 1.8GHz quad-core Cortex-A9 CPU, Mali 450 GPU, 4G, 2GB RAM, 16GB intern hukommelse, understøtter microSD-kort op til 32GB, 13 megapixels kamera, 8 megapixels front-kamera, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, microUSB 2.0, NFC, Emotion UI 2.3, Android 4.4 KitKat og et batteri på 2.500 mAh.

De fysiske mål er 139.78 x 68.8 x 6.5 mm, hvilket er højere, men tyndere end eksempelvis Samsung Galaxy S4. Ascend P7 vejer også kun 124 gram, hvilket ikke er meget i forhold til de materialer den er designet i. Bagsiden af telefonen er nemlig også med Corning’s Gorilla Glass 3 under et micro-mønster.

Med den nye topmodel vil Huawei for alvor forsøge at øge deres markedsandele på det danske marked, så de kan blive den tredjestørste mobilproducent på markedet.

Opdateret brugerflade og fokus på kameraet

Den seneste version af brugerfladen giver en masse forbedringer, samt tilføjer flere nye features blandt andet en ny ”permission manager” der inkluderer ”Do Not Disturb Mode” og en ny batteri-sparefunktion.

Huawei Ascend P7 Global Launch (Foto: John G. Pedersen)
Huawei Ascend P7 Global Launch (Foto: John G. Pedersen)

På Ascend P7 har Huawei også fokuseret på kameradelen, særligt det at tage de populære selfies. Hvilket også ses på frontkameraet, der er på hele 8 megapixels og har en BSI sensor, ImageSmart 2.0 software, samt muligheden for panorama gruppe selfies, hvilket Huawie klder ”groufies” og meget mere.

Telefonens almindelige kamera er på 13 megapixels med en Sony BSI sensor og f/2.0 aperture, samt LED flash. Den optager video i 1080p.

– ”Vi har glædet os enormt meget til at præsentere Ascend P7, fordi den giver en helt unik brugeroplevelse. Der er kælet for designet, og den byder på helt nye funktioner og et frontkamera med den højeste opløsning på markedet. Ascend P7 udfordrer markedet og viser tydeligt, hvorfor Huawei er verdens tredjestørste mobilproducent”, siger Thor Gøtz, salgsdirektør, Huawei Device, Danmark.

https://www.youtube.com/watch?v=c36XCdGJdVI&list

Huawei Ascend P7 lander allerede på det danske marked i løbet af maj måned i farverne sort og hvid. Telefonen kommer også i pink, men denne er endnu ikke bekræftet for det danske marked.

Salgsstarten bliver fredag den 25. maj og den får en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner uden abonnement.

Huawei Ascend P7 – pris og tilgængelighed

Mere til historien

Huawei Ascend P7 kan oplades op til 100 procent på 3,5 time ved brug af den tilhørende oplader.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer