Huawei Ascend P7 – pris og tilgængelighed

Ascend P7 er den nye topmodel fra Huawei, som lander på det danske marked allerede i maj måned. Se pris og tilgængelighed her.

Huawei Ascend P7 (Foto: Huawei)

Huawei Ascend P7 (Foto: Huawei)

Huawei er klar med en ny topmodel, som skal forsøge at hjælpe dem med at forøge deres markedsandel på det danske marked. Den nye topmodel hedder Ascend P7 og kommer i et prisniveau, der er lavere end konkurrenternes topmodeller.

 - Huawei vil erobre trejdepladsen med ny topmodel

- ”Med Ascend P7 er det vores ambition at hale ind på konkurrenterne – også i Danmark. Her har vi sat os et mål om at blive nr. 3 på markedet for smartphones. Det sker ikke ved et trylleslag, men med innovative produkter som Ascend P7, mener vi, at det er et realistisk mål,” siger Thor Gøtz, salgsdirektør Huawei Danmark.

Ascend P7 har en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner uden abonnement, oplyser Thor Gøtz, salgsdirektør Huawei Danmark, til MereMobil.dk.

Salgsstarten bliver fredag den 23. maj hos Telia og Call Me, men allerede senere i dag kan du forudbestille dit eksemplar af Ascend P7 hos Telia.

De øvrige salgssteder følger løbende efter den 23. maj, disse tæller i skrivende stund 3 og Elgiganten.

Mere til historien

Huawei har også salgsstart på deres Ascend G6 i starte af juni måned.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Verdens bedste mobilkamera

Outstanding in all areas. Sådan skriver techsitet DxOMark om kameraet den nye topscorer på kamerahitlisten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram