Huawei vil erobre trejdepladsen med ny topmodel

Huawei vil på onsdag præsenterer en smartphone, der er tyndere og lettere end andre 4G-smartphones på markedet og den skal hjælpe Huawei med at nå målet om at blive tredjestørst i Danmark.

Huawei har inviteret MereMobil.dk og resten af verdenspressen til en event i Paris på onsdag, hvor de vil præsenterer deres kommende topmodel.

Det ventes, at der er tale om telefonen Ascend P7.

Den nye topmodel spiller en stor rolle i Huaweis strategi om, at blive nummer 3 på det danske smartphone-marked og forventningerne til produktet er høje – både hvad angår specifikationerne og designet.

– ”Jeg kan bekræfte, at vi i Paris på onsdag præsenterer en smartphone, der bliver tyndere og lettere end andre 4G-smartphones på markedet. Der er også arbejdet meget på at give telefonen et flot, unikt design. Vi har store forventninger til salget i Danmark, fordi vi mener, den rammer et behov, konkurrenterne ikke dækker,” siger Thor Gøtz, salgsdirektør, Huawei Device, Danmark.

 – Huawei Ascend G6 lander i Danmark til juni

Huawei er, ifølge tal fra IDC, den tredjestørste mobilproducent på verdensplan og ambitionen er også, at de vil vækste på det danske marked og have øget forbrugernes kendskab til deres brand.

MereMobil.dk er tilstede i Paris og dækker eventen.

Mere til historien

Foruden at være mobilproducent, så er Huawei en af verdens absolut største netværksleverandører og har indgået en stor aftale med TDC, hvor de skal udbygge deres mobil netværk, så TDC kan tilbyde 4G-netværk til 99 procent af Danmark.

Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram