Huawei vil erobre trejdepladsen med ny topmodel

0

Huawei vil på onsdag præsenterer en smartphone, der er tyndere og lettere end andre 4G-smartphones på markedet og den skal hjælpe Huawei med at nå målet om at blive tredjestørst i Danmark.

Huawei har inviteret MereMobil.dk og resten af verdenspressen til en event i Paris på onsdag, hvor de vil præsenterer deres kommende topmodel.

Det ventes, at der er tale om telefonen Ascend P7.

Den nye topmodel spiller en stor rolle i Huaweis strategi om, at blive nummer 3 på det danske smartphone-marked og forventningerne til produktet er høje – både hvad angår specifikationerne og designet.

– ”Jeg kan bekræfte, at vi i Paris på onsdag præsenterer en smartphone, der bliver tyndere og lettere end andre 4G-smartphones på markedet. Der er også arbejdet meget på at give telefonen et flot, unikt design. Vi har store forventninger til salget i Danmark, fordi vi mener, den rammer et behov, konkurrenterne ikke dækker,” siger Thor Gøtz, salgsdirektør, Huawei Device, Danmark.

 – Huawei Ascend G6 lander i Danmark til juni

Huawei er, ifølge tal fra IDC, den tredjestørste mobilproducent på verdensplan og ambitionen er også, at de vil vækste på det danske marked og have øget forbrugernes kendskab til deres brand.

MereMobil.dk er tilstede i Paris og dækker eventen.

Mere til historien

Foruden at være mobilproducent, så er Huawei en af verdens absolut største netværksleverandører og har indgået en stor aftale med TDC, hvor de skal udbygge deres mobil netværk, så TDC kan tilbyde 4G-netværk til 99 procent af Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer