Huawei holder event i maj – Ascend P7?

Mobilproducenten Huawei har indkaldt pressen til event i Paris den 7. maj og rygterne går på det er præsentationen af Ascend P7, vi kan vente.

Huawei (Foto: MereMobil.dk)

Huawei (Foto: MereMobil.dk)

Allerede op til Mobile World Congress var der mange rygter og spekulationer om Huawei Ascend P7, men disse har fået nyt liv. I går viste Intomobile.com lækkede billeder af modellen, og nu har Huawei altså udsendt invitationer til en event i Paris den 7. maj.

Huawei Ascend P7 udeblev på Mobile World Congress

Det er websiten GSMArena.com, der skriver Huawei har udsendt præsentationer.

Ascend P7 ventes at komme med en 5 tommer Full HD-skærm, 1.6 GHz quad-core processor, 2GB RAM, 16GB intern hukommelse med mulighed for udvidelse via microSD-kort, 13 megapixels kamera, 8 megapixels frontkamera og et batteri på 2.460 mAh.

Mere til historien

Under Mobile World Congress præsenterede Huawei smartphonen Ascend G6.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.