Huawei Ascend G6 en realitet

1

Den var lækket på forhånd, men nu har Huawei offentliggjort Ascend P6. Læs specikationerne på produktet her.

Huawei Ascend G6 (Foto: Huawei)
Huawei Ascend G6 (Foto: Huawei)

Allerede inden Huawei åbnede dørene til deres pressemøde i dag, var et pressefoto af deres nye smartphone Ascend G6 lækket. Det var Twitter-brugeren @Evleaks, som havde været på spil

Pressefoto af Huawei Ascend G6 lækket

Ascend G6 følger design-linjerne fra Ascend P6, som er blevet mest rost for dens flotte design. Det er nu optimeret og ifølge Huawei selv blevet endnu flottere.

Telefonen kommer med et frontkamera på 5 megapixels, hvilket også Ascend P6 havde. Den nye Ascend G6 kommer med forskellig software, der gør det muligt at tage bedre selfies – med Selfie preview window. Det almindelige kamera er på 8 megapixels.

Ascend G6 understøtter 4G-netværket og ifølge Huawei er det de 18-40 årige, som er i målgruppen for produktet.

Skærmen er en LCD på 4.5 tommer og har en opløsning på 960×540 pixels og så kommer den med en 1.2 GHz quad-core processor, NFC og et batteri på 2.000 mAh.

Huawei Ascend G6 (Foto: Huawei)
Huawei Ascend G6 (Foto: Huawei)

Ascend G6 kommer både i en 3G og 4G version, hvor 3G-versionen kommer i handlen før 4G-versionen. Den kommer i butikkerne i Danmark i løbet af andet kvartal og der er allerede nu operatører, som har sagt ja til at tage den i sortiment.

– “Ascend G6 har en vejledende udsalgspris på 1.999 kroner uden abonnement,” siger Thor Gøtz, Salgsdirektør i Huawei Danmark, til MereMobil.dk.

Mere til historien

John G. har tidligere testet Ascend P6 – du kan læse testen her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer