Samsung Galaxy K Zoom officielt lanceret

0

Samsung har netop lanceret deres nye ”kamera-telefon” Galaxy K Zoom, som kommer med et 20,7 megapixels kamera. Læs mere om den nye telefon her.

Samsung Galaxy K zoom (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy K zoom (Foto: Samsung)

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartphone, som kommer med et unikt kamera. Telefonen hedder Samsung Galaxy K Zoom og har et kamera på hele 20,7 megapixels med Xenon-blitz.

Det er ikke uventet, at Samsung præsenterer denne model da både rygterne har haft ret i navn, samt en lancering i april måned.

Samsung Galaxy S5 Zoom måske på vej i april

 – ”Med Galaxy K zoom viser vi endnu engang vores engagement i at skabe produkter, som passer til alle type brugere. Den nye telefon er målrettet de foto-interesserede forbrugere, der prioriterer en høj fotokvalitet og gerne vil kombinere dette med en smartphones mulighed for at dele på sociale medier,” fortæller Morten Witt, Key Account Manager for Telecom, Samsung Danmark.

Kameraet i Galaxy K Zoom er designet til at fungere som et professionelt kamera. Det har en linse med hele 10 gange optisk zoom. Men til trods for dette, så har telefonen fortsat et slankt design. Kameraet har 20,7 megapixels BSI CMOS-sensor, der klarer billeder i mørke situationer fint, optisk billed-stabilisering og optager video i Full-HD. Foruden dette så har kameraet også Xenon-blitz.

Designet på telefonen er ergonomisk, så den passer perfekt i hånden, lover Samsung.

Samsung Galaxy K zoom (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy K zoom (Foto: Samsung)

Galaxy K Zoom specifikationer

– Hexa core processor: 1.3GHz quad-core + 1.7GHz dual-core processor
– 4,8 tommer HD Super AMOLED-skærm
– Bluetooth 4.0 BLE
– WiFi 802.11 a/b/g/n 2,4 + 5GHz, HT40
– USB 2.0, NFC
– 2 GB RAM, 8 GB intern, understøtter microSD-kort op til 32 GB
– Android 4.4 KitKat
– Batteri på 2.430 mAh

Podcast: Sådan bliver du en bedre mobilfotograf

Derudover kommer Galaxy K Zoom også med AF/AE-separation (separate autofokus og lysmætning), som hjælper dig med at tage bedre billeder, og skabe den perfekte balance mellem lys og skarphed, samt næste generation af “Pro Suggest” der indeholder fem forskellige filtre.

Telefonen lander i butikkerne fra midten af juni måned. Læs mere om prisen på Galaxy K Zoom.

Mere til historien

Samsung har tradition for, at komme med flere forskellige udgaver af “topmodellen”, hvor de så tilpasses forskellige segmenter. Det ventes også, at Samsung i nær fremtid lancerer en Galaxy S5 Mini.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer