Rygter om Samsung Galaxy S5 Mini

RYGTE: Det forventes, at Samsung vil lancere både en Mini- og Zoom-version af deres nye flagskib Galaxy S5. Se de nyeste rygter om Galaxy S5 Mini.

Kilde GSMArena.com

Kilde GSMArena.com

Sidste år kom Samsung med en Mini- og Zoom-version af deres topmodel, Galaxy S4, derfor forventes det også, at de i år vil komme med lignende versioner af dette års flagskib.

 – Samsung Galaxy S5 – alt du skal vide

De nyeste rygter tyder på, at Samsung SM-G800 Galaxy S5 Mini vil komme med en 4,5 tommer 720p Super AMOLED skærm og Snapdragon 400 chipset med quad-core CPU, 1.5GB RAM, 16GB hukommelse, 8 megapixels kamera, 2 megapixels frontkamera, Android 4.4 KitKat, IR blaster og et 2.100 mAh batteri. Det skriver GSMArena.com.

TEST: Samsung Galaxy S4 Mini – en fiks lille sag

Der er ingen informationer om den kommende ”mini” vil være IP-certificeret, sådan som topmodellen er. Ligesom det også er uvist om den vil få pulsmåler.

Samsung har endnu ikke meldt noget ud officielt omkring en mini-version, der er derfor kun tale om rygter i skrivende stund. Men MereMobil.dk holder øje og vil opdaterer dig så snart der er noget officielt fra Samsung.

Mere til historien

Mini-modellerne er ofte et kompromis på specifikationerne. Det er indtil nu kun Sony, som med deres Xperia Z1 Compact har lavet en mini-model, hvor specifikationerne ikke er et stort kompromis fra topmodellen.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.