Rygter om Samsung Galaxy S5 Mini

0

RYGTE: Det forventes, at Samsung vil lancere både en Mini- og Zoom-version af deres nye flagskib Galaxy S5. Se de nyeste rygter om Galaxy S5 Mini.

Kilde GSMArena.com
Kilde GSMArena.com

Sidste år kom Samsung med en Mini- og Zoom-version af deres topmodel, Galaxy S4, derfor forventes det også, at de i år vil komme med lignende versioner af dette års flagskib.

 – Samsung Galaxy S5 – alt du skal vide

De nyeste rygter tyder på, at Samsung SM-G800 Galaxy S5 Mini vil komme med en 4,5 tommer 720p Super AMOLED skærm og Snapdragon 400 chipset med quad-core CPU, 1.5GB RAM, 16GB hukommelse, 8 megapixels kamera, 2 megapixels frontkamera, Android 4.4 KitKat, IR blaster og et 2.100 mAh batteri. Det skriver GSMArena.com.

TEST: Samsung Galaxy S4 Mini – en fiks lille sag

Der er ingen informationer om den kommende ”mini” vil være IP-certificeret, sådan som topmodellen er. Ligesom det også er uvist om den vil få pulsmåler.

Samsung har endnu ikke meldt noget ud officielt omkring en mini-version, der er derfor kun tale om rygter i skrivende stund. Men MereMobil.dk holder øje og vil opdaterer dig så snart der er noget officielt fra Samsung.

Mere til historien

Mini-modellerne er ofte et kompromis på specifikationerne. Det er indtil nu kun Sony, som med deres Xperia Z1 Compact har lavet en mini-model, hvor specifikationerne ikke er et stort kompromis fra topmodellen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer