Top 10: Mobiler der hittede i maj

0

Samsung dominerer smartphone-markedet, men i Danmark er iPhone fortsat den mest solgte smartphone. Se top 10-listerne for maj måned her.

Der er ingen tvivl om, at Samsung er kongen af smartphone-markedet netop nu på verdensplan. Flere af producentens modeller sælges også i stor stil på det danske marked, men det er endnu ikke lykkedes Samsung, at få slå den populære iPhone fra førstepladsen.

Sidste måned var den nyeste topmodel Galaxy S5 fra Samsung lige i hælene på Apple, men med de nyeste tal ses det, at det altså ikke er lykkedes Samsung at få Apple viftet væk fra førstepladsen.

iPhone hitter fortsat – men Samsung lurer i kulissen

Ny på denne måneds liste er Sony Xperia Z2, der hos Telia endda er blevet den fjerde mest solgte telefon i sidste måned – og hos 3 indtager den femtepladsen. Men hos alle tre teleselskaber er den kommet ind i top 10.

Sony Xperia Z2 – Sony overgår sig selv, igen!

I juni er der en masse nye smartphones, der lander på det danske marked, blandt andet LG G3 og HTC One (M8) Mini, men også mere prisbillige telefoner, som Huawei Ascend G6 og Nokia Lumia 635. Så det bliver spændende, at se om Apple kan holde fast i førstepladsen.

Disse nye mobiler kommer i handlen i juni

Der er endnu nogle måneder til Apple ventes, at lancere en ny iPhone. Men det er ikke kun iPhone 5S, som er at finde på listerne, også iPhone 4S og iPhone 5C gør væsen af sig.

Mere til historien

Det hemmeligholdes hvor mange eksemplarer af hver enkelt telefon, der sælges i Danmark, derfor oplyses det kun hvilke modeller, som er de mest solgte og altså ikke med antal eksemplarer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer