iPhone hitter fortsat – men Samsung lurer i kulissen

4

Apples iPhones er fortsat et kæmpe hit hos danskerne, men de nyeste tal fra teleselskaberne viser, at Samsung lurer lige i kulissen.

Det er efterhånden længe siden, at Apple sendte iPhone 4S på markedet, men ikke desto mindre så fortsætter den og den nyeste iPhone-model, iPhone 5S, med at hitte hos danskerne. iPhone 4S ligger på andenpladsen hos Telenor, tredjepladsen hos Telia og fjerdepladsen hos 3, hvilket må siges at være rigtigt flot af en telefon, som kom på markedet første gang i efteråret 2011.

iPhone fortsat mest solgte smartphone i Danmark

Men selvom Apple har domineret salgslisterne ganske markant de seneste mange måneder, så er Samsung også ganske godt repræsenteret og særligt den nye topmodel Galaxy S5, der har haft salgsstart i starten af april, gør væsen af sig på de nye salgslister.

Hos Telia er Galaxy S5 endda blevet den bedst solgte smartphone i april måned, mens den hos Telenor snupper den tredjepladsen – og hos 3 har iPhone 4S lagt sig til rette på fjerdepladsen, mens iPhone 5C ligger på andenpladsen.

Test: Se den store test af Samsung Galaxy S5

Nokia er fortsat mest repræsenteret med deres Nokia 301, som ligger på listen hos alle tre selskaber, mens Telenor er det eneste selskab, der har en Nokia Lumia (Lumia 520) på listen.

Den nye topmodel fra HTC, One (M8), har også sneget sig ind på listerne hos selskaberne. Bedste placering er fjerdepladsen hos Telia, mens den indtager femtepladsen hos 3 og sjettepladsen hos Telenor. Sidste års model er også på listen hos 3, hvor den indtager tiendepladsen.

Sony har kun Xperia Z1 Compact på 3’s liste, samt den ældre Sony Xperia V hos Telia.

Mere til historien

I denne måned er Sony Xperia Z2 ny på markedet, så det bliver spændende om den i næste måned er repræsenteret på listerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer