iPhone fortsat mest solgte smartphone i Danmark

De nyeste tal fra teleselskaberne viser, at Apples modeller fortsat hitter hos danskerne. Apple indtager de øverste pladser.

Selvom Apple ikke har mange produktlanceringer om året i forhold til konkurrenterne, så sidder de  ganske godt på det danske smartphone-marked. Hos tre af de store operatører finder vi Apple på første- og andenpladsen, for de bedst solgte smartphones i marts måned.

- iPhone fortsat den mest solgte smartphone

Samsung er også ganske godt repræsenteret på listerne med henholdsvis tre og fire modeller, mens Nokia overraskende er repræsenteret med deres Nokia 301  - og kun hos Telenor, har de også en Lumia-model på listen – nemlig den bedst sælgende, Lumia 520.

Apple har i marts måned sendt en ny 8 GB version af iPhone 5C på markedet, men det er uvist om det er denne, eller blot iPhone 5C generelt, som er kommet på listen hos både 3 og Telia. Modellen var dog ikke på top 10 hos selskaberne i sidste måned.

Det er spændende om HTC One M8 og Samsung Galaxy S5, der begge har salgsstart i april måned, kan skubbe Apple længere ned på listen.

- Stortest: Sådan er HTC One M8

Mere til historien

Det hemmeligholdes hvor mange eksemplarer af hver enkelt telefon, der sælges i Danmark, derfor har teleselskaberne.

Læs også:
- Så mange penge omsætter iPhone for i Danmark

Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Skærmen er altid tændt på iPhone 15 Pro - sådan slår du det fra

TIP: Always-on, skærmen slukker aldrig, kan slås fra på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Sådan gør du.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Er der overdreven varmeudvikling på iPhone 15 Pro
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram