iPhone fortsat mest solgte smartphone i Danmark

4

De nyeste tal fra teleselskaberne viser, at Apples modeller fortsat hitter hos danskerne. Apple indtager de øverste pladser.

Selvom Apple ikke har mange produktlanceringer om året i forhold til konkurrenterne, så sidder de  ganske godt på det danske smartphone-marked. Hos tre af de store operatører finder vi Apple på første- og andenpladsen, for de bedst solgte smartphones i marts måned.

iPhone fortsat den mest solgte smartphone

Samsung er også ganske godt repræsenteret på listerne med henholdsvis tre og fire modeller, mens Nokia overraskende er repræsenteret med deres Nokia 301  – og kun hos Telenor, har de også en Lumia-model på listen – nemlig den bedst sælgende, Lumia 520.

Apple har i marts måned sendt en ny 8 GB version af iPhone 5C på markedet, men det er uvist om det er denne, eller blot iPhone 5C generelt, som er kommet på listen hos både 3 og Telia. Modellen var dog ikke på top 10 hos selskaberne i sidste måned.

Det er spændende om HTC One M8 og Samsung Galaxy S5, der begge har salgsstart i april måned, kan skubbe Apple længere ned på listen.

Stortest: Sådan er HTC One M8

Mere til historien

Det hemmeligholdes hvor mange eksemplarer af hver enkelt telefon, der sælges i Danmark, derfor har teleselskaberne.

Læs også:
Så mange penge omsætter iPhone for i Danmark

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer