Nokia Lumia 520 – den bedst sælgende Windows Phone

Det er topmodellerne, som får mest omtale, men det forholder sig faktisk sådan, at Nokia Lumia 520 er den bedst sælgende Windows Phone.

Opgørelse over Windows Phone (Kilde: Adduplex)

Opgørelse over Windows Phone (Kilde: Adduplex)

Nokia bruger klart flest markedsføringskroner på, at markedsføre deres topmodeller. Men ser man på hvilke enheder, som det faktisk er forbrugerne køber, er det langt fra topmodellerne.

- TEST: Nokia Lumia 1520 – en gigantisk kæmpe

En ny opgørelse fra AdDuplex viser nemlig, at det faktisk er Nokia Lumia 520, som er den mest solgte Windows Phone. Faktisk langes den over disken hver tredje gang, at der sælges en Windows Phone-telefon. Det skriver Wmpoweruser.com.

- Windows Phone 8 på 80 procent af Windows Phones

Nokia Lumia 520 er en prisbillig telefon, som netop nu kan købes for lige over 1.000 kroner uden abonnement hos blandt andet Proshop.dk.

Mere til historien

Nokia er pt. markedsleder på Windows Phone-platformen, men LG, Lenovo og seks andre OEM’er blev i går offentliggjort til også at skulle producerer Windows Phones.

Nokia klar med nye farver af deres Flip-telefon

Der findes en del foldbare smartphones – enten flip- eller fold-modeller, men Nokia 2660 Flip er meget anderledes end de fleste andre konkurrenter.

(mere…)
Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
Nokia XR21 – en smartphone du ikke kan 'slå ihjel'

Nokia XR21 skrives som en smartphone-version af Nokia 3310.

(mere…)
UK: Microsofts opkøb af Activision er afvist

De engelske myndigheder har spændt ben for godkendelse af Microsofts ønskede opkøb af Activision Blizzard Entertainment.

(mere…)
Windows 10 lukker om to år

Kører du Windows 10, skal du inden længe overveje at opdatere til Windows 11.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram