iPhone fortsat den mest solgte smartphone

0

Kigger man på hitlisten over de bedst sælgende smartphones hos Telia og 3, så var der i februar tale om giganternes kamp.

Når teleselskaberne offentliggør salgshitlisterne, så er det sjældent topmodellerne, som dominerer listen.

Der er dog ingen tvivl om, at det lige nu er Apples iPhone, der er den mest solgte smartphone herhjemme. Hos både Telia og 3 indtager iPhone 5S og iPhone 4S henholdsvis første- og andenpladsen. Det viser tal som MereMobil.dk har fået indsigt i.

– ”Danskerne har, ikke overraskende, fortsat en høj præference for iPhones, hvilket er en stor udfordring for Android-producenter lige nu,” fortæller 3’s indkøbschef Rasmus Wellendorph til MereMobil.dk.

 – Telia: iPhone sælger fortsat bedst

Selvom Apple sidder på de øverste pladser, så er det Sony, som har flest pladser hos Telia, mens det hos 3 er Samsung der er noteret flest gange på top 10-listen.

Sony springer højt denne måned

En af højdespringerne denne måned er Sony Xperia Z1 Compact, der er på tredjepladsen hos 3, mens den hos Telia er den femte mest solgte smartphone.

– “Sony, har med deres Sony Z1 Compact, haft den bedste lancering hos 3 i lang tid, og mobilen er kommet ind på en velfortjent tredje plads, som Samsung har siddet på i lang tid.
Sony Z1 Compact tiltaler mange af vores kunder, da den ligger i front på specifikationer, og har en lommevenlig størrelse,” fortæller Rasmus Wellendorph.

 – TEST: Sony Xperia Z1 Compact – fremragende kraftværk

Hos Telia er hverken HTC One eller LG G2, at finde på denne måneds top 10, hvilket ifølge Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telias mobilforretning, er bemærkelsesværdigt. HTC One var den sjette mest solgte telefon i Telia i januar, mens LG G2 indtog niende pladsen. Ikke meget anderledes ser det ud hos 3, hvor den prisvindende HTC One heller ikke er at finde på top 10 – og LG G2 indtager tiende pladsen.

Hos 3 er der flere midrange-modeller på top 10-listen, mens det hos Telia denne måned er topmodellerne som dominerer.

Mere til historien

Teleselskaberne offentliggør ikke salgstallene for de enkelte modeller, da disse tal hemmeligholdes i branchen. TDC har ikke ønsket at dele salgstal til denne artikel. Telenor har ikke vendt tilbage før deadline.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer