iPhone fortsat den mest solgte smartphone

Kigger man på hitlisten over de bedst sælgende smartphones hos Telia og 3, så var der i februar tale om giganternes kamp.

Når teleselskaberne offentliggør salgshitlisterne, så er det sjældent topmodellerne, som dominerer listen.

Der er dog ingen tvivl om, at det lige nu er Apples iPhone, der er den mest solgte smartphone herhjemme. Hos både Telia og 3 indtager iPhone 5S og iPhone 4S henholdsvis første- og andenpladsen. Det viser tal som MereMobil.dk har fået indsigt i.

– ”Danskerne har, ikke overraskende, fortsat en høj præference for iPhones, hvilket er en stor udfordring for Android-producenter lige nu,” fortæller 3’s indkøbschef Rasmus Wellendorph til MereMobil.dk.

 – Telia: iPhone sælger fortsat bedst

Selvom Apple sidder på de øverste pladser, så er det Sony, som har flest pladser hos Telia, mens det hos 3 er Samsung der er noteret flest gange på top 10-listen.

Sony springer højt denne måned

En af højdespringerne denne måned er Sony Xperia Z1 Compact, der er på tredjepladsen hos 3, mens den hos Telia er den femte mest solgte smartphone.

– “Sony, har med deres Sony Z1 Compact, haft den bedste lancering hos 3 i lang tid, og mobilen er kommet ind på en velfortjent tredje plads, som Samsung har siddet på i lang tid.
Sony Z1 Compact tiltaler mange af vores kunder, da den ligger i front på specifikationer, og har en lommevenlig størrelse,” fortæller Rasmus Wellendorph.

 – TEST: Sony Xperia Z1 Compact – fremragende kraftværk

Hos Telia er hverken HTC One eller LG G2, at finde på denne måneds top 10, hvilket ifølge Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telias mobilforretning, er bemærkelsesværdigt. HTC One var den sjette mest solgte telefon i Telia i januar, mens LG G2 indtog niende pladsen. Ikke meget anderledes ser det ud hos 3, hvor den prisvindende HTC One heller ikke er at finde på top 10 – og LG G2 indtager tiende pladsen.

Hos 3 er der flere midrange-modeller på top 10-listen, mens det hos Telia denne måned er topmodellerne som dominerer.

Mere til historien

Teleselskaberne offentliggør ikke salgstallene for de enkelte modeller, da disse tal hemmeligholdes i branchen. TDC har ikke ønsket at dele salgstal til denne artikel. Telenor har ikke vendt tilbage før deadline.

Pixel-telefoner solgte helt vildt sidste år
(mere…)
Norlys’ repræsentantskab godkender Telia-køb
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Telia skifter navn

Inden så længe vil varemærket Telia ikke længere være på det danske mobilmarked.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 og Flip5 sælger godt

Forudbestillingerne har været flotte på de nye Galaxy Z Fold5 og Galaxy Z Flip5, der slår tidligere rekorder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram