Galleri: Screenshots fra iOS 8

En af vore læsere har samlet en række screeenshots fra iOS 8 som vi gerne vil dele med dig. Se dem her.

Frem til efteråret er det kun udviklere der har adgang til betaversionerne af den kommende opdatering til blandt andet iPhone. En af vores faste læsere, Emil Stahl, har samlet en række screenshots, som han synes skal deles med MereMobil.dks andre følgere.

Tip: 7 små nye funktioner i iOS 8

Tak til Emil for bidraget. Du kan følge ham på Twitter og hans blog.

Galleri: iOS 8

Mere til historien

Hvis ikke du fik set Apples præsentation af iOS 8 ved WWDC kan den ses her


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.