Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Den seneste uge har højdepunktet for mange været offentliggørelsen af LG G3, men også de gamle retro-telefoner er in igen. Læs ugens overblik her.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Der er mange, der gør det. Sender SMS-beskeder bag rattet. FDM har i juninummeret af medlemsbladet Motor testet forskellige scenarier, som mange kender fra deres hverdag. Du kan læse nærmere om, hvor stor risikoen egentlig er ved at sende SMS-beskeder under kørsel.

LG præsenterede i den forgangne uge deres nye topmodel LG G3 under en presse-event i London. MereMobil.dk har dækket præsentationen og prøvet telefonen.

WEB-TV: LG G3 – vi har prøvet LGs supermobil

Google har endelig lanceret deres Google Play Music i Danmark efter tjenesten har eksisteret i flere år på blandt andet det amerikanske marked.

Hvem husker ikke en Nokia 3210 eller 3310? Men det er nok de færreste, som havde tænkt de ville komme i ”høj kurs” igen. Men en bølge af retro-mobiler er ved at sprede sig.

Du kan også lytte til vores nyeste podcast, som omhandler EU-roaming, EU-roaming – prisen er uklar.

Hitlisten uge 22 2014

01. LG G3 – pris og tilgængelighed i Danmark

02. WEB-TV: LG G3 – vi har prøvet LGs supermobil

03. OnePlus One – det siger anmelderne

04. Google Play Musik endelig i Danmark

05. Retro-telefoner kan være penge værd

06. LG G3 – alt om LGs nye supermobil

07. TEST: Sony SmartBand – så smart er det

08. Så mange RAM har LG G3

09. LG G3 – én til én mod konkurrenterne

10. Apple køber Beats for 3 milliarder dollars

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer