OnePlus One – det siger anmelderne

Anmeldelserne af OnePlus One er så småt begyndt at dukke op på nettet. Se hvad anmelderne synes om den nye udfordrer til smartphone-tronen.

OnePlus One (Foto: OnePlus)

OnePlus One (Foto: OnePlus)OnePl

Det er snart en måned siden, at den kinesiske producent OnePlus præsenterede deres bud på en high-end smartphone, der endda er med bedre specifikationer end konkurrenterne, men kun koster det halve.

OnePlus One er lanceret – alternativ Android-telefon

Efter lanceringen var der megen undren og debatteren på internettet, hvor folk spurgte hvordan det kunne lade sig gøre, samt om det var et fup-nummer. For hvorfor er konkurrenternes telefoner så dyre, hvis det kan produceres så billigt.

OnePlus One til salg før tid

Anmeldelserne har derfor også været ventet med spænding og nu er de første amerikanske anmeldere klar med deres dom. Det skriver Computerworld.dk.

Overordnet set, så er det positive anmeldelser den nye 5,5 tommer store smartphone får. Ligesom den også roses for skærmen, som er tydelig, skarp og farverig. Designet får også ros, og sammenlignes med Nokias uni-bodies i både design og kvalitet.

Engadget.com giver OnePlus One 90 point ud af 100 point, samt skriver en telefon til 300 dollar aldrig har set så godt ud før. Specifikations- og designmæssigt kunne den, ifølge Engadget.com, nemt have kostet det dobbelte.

TheVerge.com er også positive og giver OnePlus One karakteren 8.0, samt fremhæver skærmen, den solide byggekvalitet, gode batteritid og ”value for money”.

Men både OnePlus One og den anden udfordrer Oppo Find 7a vil, ifølge TheVerge.com, få svært ved at komme ind på markederne i Amerika og andre vestlige lande, da disse er meget mainstreame og båret frem af at størstedelen af telefonerne oftest sælges via operatører.

Mere til historien

Anmelderne hos GSMArena.com og Androidauthority.com deler også begejstringen og de tildeler den henholdsvis 5,5 stjerner ud af 6 stjerner, samt 8,9 ud af 10.

OnePlus vil indsamle mindre data om brugerne

OnePlus stopper med at gemme telefonnumre og Wi-Fi oplysninger. De gør det også nemmere, at stoppe med at sende data til dem.

(mere…)
Android 6.0 Marshmallow på vej til OnePlus

KORT NYT: OnePlus har tidligere meldt ud, at de ville være klar med Android 6.0 Marshmallow opdateringen inden udgangen af marts, og nu er den klar i en testudgave til OnePlus 2.

(mere…)
OnePlus 2 og OnePlus X kan kortvarigt købes uden invitation

OnePlus har ligesom de fleste andre handlende gjort klar med Black Friday tilbud – og det betyder du kan købe telefonerne uden en invitation.

(mere…)
OnePlus One og OnePlus 2 får Android 6.0

KORT NYT: OnePlus oplyser, at deres flagskibsmodeller vil få Android 6.0 Marshmallow. Du kan her se hvornår opdateringen kommer.

(mere…)
OnePlus One har overgået alle forventninger

OnePlus har ramt endnu en milepæl med deres One-model. 1,5 millioner solgte eksemplarer og godt på vej til en fordobling i 2015.

(mere…)
Skilsmisse: Cyanogen gør det forbi med OnePlus

Forskellige visioner og uoverensstemmelser har fået Cyanogen og OnePlus til at afslutte samarbejdet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram