Retro-telefoner kan være penge værd

Har du skuffen fyldt af gamle og umoderne mobiltelefoner, så kan der være mange penge at hente, da der er ved at sprede sig en retro-bølge.

Nokia 8210 (Foto: Nokia)

Nokia 8210 (Foto: Nokia)

Tidligere kunne mobiltelefoner ikke andet end ringe og sende SMS-beskeder, men de holdt strøm længe og var holdbare i forhold til nutidens smartphones.

Nogle brugte dem endda til at åbne deres flaskeøl med. Det er selvfølgelig de gamle Nokia-telefoner, som det drejer sig om. Det skriver MetroXpress.com.

At retro-mobilerne er guld værd er måske at overdrive lidt, de vejer i hvert fald som en lille guldbarre. Men en ny retro-bølge er ved at sprede, så der kan være penge at hente, hvis man har nogle af de gamle mobiltelefoner fra årtusindeskiftet – særligt hvis der står Nokia, Ericsson eller Motorola på dem. Det skriver Asia One.

Er det så en specialudgave, så er der endnu flere penge at hente. Det fortæller Djassem Haddad fra hjemmesiden vintagemobile.fr, der har eksisteret siden 2009.

- “Nogle folk er ligeglade med prisen. Vi har modeller til mere end 1000 euro. De høje priser skyldes, at de har svært ved at finde de modeller, som kun kom i et begrænset oplag i sin tid,” siger Djassem Haddad, fra vintagemobile.fr, til Asia One.

De sidste par år har Djassem Haddad solgt omkring 10.000 retromobiler og salgstallet er accelereret siden 2013.

En af de modeller, der sælger rigtig godt er Nokia 8210, som har en pris på omkring 450 danske kroner.

Mere til historien

Den populære Nokia 3310 er en af de mest succesfulde mobiltelefoner nogensinde, hvis ikke den mest succesfulde, med over 100 millioner solgte enheder.

Den kom på markedet i fjerde kvartal 2000 og skulle erstatte den næsten ligeså populære Nokia 3210.

Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Ny reparationsvenlig smartphone – mød Nokia G22

Nokia G22 er måske den mest reparationsvenlige smartphone, hvor der er mulighed for udskiftning af skærm og batteri.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram