Retro-telefoner kan være penge værd

1

Har du skuffen fyldt af gamle og umoderne mobiltelefoner, så kan der være mange penge at hente, da der er ved at sprede sig en retro-bølge.

Nokia 8210 (Foto: Nokia)
Nokia 8210 (Foto: Nokia)

Tidligere kunne mobiltelefoner ikke andet end ringe og sende SMS-beskeder, men de holdt strøm længe og var holdbare i forhold til nutidens smartphones.

Nogle brugte dem endda til at åbne deres flaskeøl med. Det er selvfølgelig de gamle Nokia-telefoner, som det drejer sig om. Det skriver MetroXpress.com.

At retro-mobilerne er guld værd er måske at overdrive lidt, de vejer i hvert fald som en lille guldbarre. Men en ny retro-bølge er ved at sprede, så der kan være penge at hente, hvis man har nogle af de gamle mobiltelefoner fra årtusindeskiftet – særligt hvis der står Nokia, Ericsson eller Motorola på dem. Det skriver Asia One.

Er det så en specialudgave, så er der endnu flere penge at hente. Det fortæller Djassem Haddad fra hjemmesiden vintagemobile.fr, der har eksisteret siden 2009.

– “Nogle folk er ligeglade med prisen. Vi har modeller til mere end 1000 euro. De høje priser skyldes, at de har svært ved at finde de modeller, som kun kom i et begrænset oplag i sin tid,” siger Djassem Haddad, fra vintagemobile.fr, til Asia One.

De sidste par år har Djassem Haddad solgt omkring 10.000 retromobiler og salgstallet er accelereret siden 2013.

En af de modeller, der sælger rigtig godt er Nokia 8210, som har en pris på omkring 450 danske kroner.

Mere til historien

Den populære Nokia 3310 er en af de mest succesfulde mobiltelefoner nogensinde, hvis ikke den mest succesfulde, med over 100 millioner solgte enheder.

Den kom på markedet i fjerde kvartal 2000 og skulle erstatte den næsten ligeså populære Nokia 3210.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer