Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: HTC har i den forgangne uge fremvist deres nye smartphone, HTC One Mini 2. Læs om den og de andre highlights fra ugen der gik.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Endnu en ny smartphone blev offentliggjort i den forgangne uge. Denne gang var det HTC, som løftede sløret for den ventede HTC One Mini 2. Du kan læse nærmere om den nye ”mini-model” fra HTC her.

Forventningerne til Apple og deres kommende iPhone stiger også – både fra Apple selv og analytikere. Den kommende iPhone 6 ventes, at sælge flere eksemplarer end tilfældet har været med den nuværende iPhone 5S.

Apple oplever også netop nu succes på det japanske marked, hvor de i slutningen af sidste år fik en aftale med den japanske operatør NTT DoCoMo, hvilket har betydet en stor stigning på markedsandele på det japanske marked.

MereMobil.dk har den forgangne uge også set nærmere på prisudviklingen på smartphones, hvor det tydeligt ses, at der er mange penge at spare, hvis man har lidt tålmodighed.

Så meget er topmodellerne faldet i pris

Du har i den sidste uge også kunne læse testen af den nye Huawei Ascend P7.

Læs også nærmere om det hurtigste netværk i verden her.

Hitlisten uge 20 2014

01. Min-Mave.dk klar med nyt og mobilvenligt design

02. HTC One Mini 2 er nu en realitet

03. Så meget er topmodellerne faldet i pris

04. Huawei Ascend P7 – lækker men den halter

05. Google ved hvor du parkerer

06. HTC One Mini 2 – pris og tilgængelighed

07. Google tester nyt design på Gmail

08. HTC W8 – en M8 med Windows Phone

09. Flere lækkede pressefotos af LG G3

10. LG klar med video-teaser for G3

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer