Google tester nyt design på Gmail

1

Google er i færd med, at teste flere store ændringer i mailprogrammet Gmail. Du kan se hvordan det nye design måske bliver.

Dette nye design testes netop nu - kommer Gmail til at se sådan ud (Kilde: Computerworld.dk)
Dette nye design testes netop nu – kommer Gmail til at se sådan ud (Kilde: Computerworld.dk)

Google er netop nu i gang med, at afprøve flere nye ændringer i deres mailprogram Gmail. Så hvis de igangværende tests bliver til ”det nye Gmail”, så er der markante ændringer på vej i designet. Det skriver Computerworld.dk.

De seneste dage er der lækket flere billeder af det måske kommende redesign af Gmail på hjemmesiden Geek.com.

Det fremgår af billederne, at Google er i gang med at indføre en ”snooze”-effekt i mailboksen, så gamle mails kan komme tilbage i toppen af mail-bunken efter et fastsat tidsrum.

Google har ikke ønsket at kommenterer de lækkede billeder, derfor er det også uvist om ændringerne vil blive implementeret i Gmail eller ændringerne ikke går igennem testfasen.

De lækkede billeder viser dog, at Google har fokus på mobile enheder og det at gøre det nemmere at læse og håndtere mails på farten. Det afprøvede design gør det nemt at gå fra mail til forskellige nyheds- og indkøbssites uden man skal skifte applikation – det vil i stedet kunne klares fra ”Gmail-miljøet”, skriver Computerworld.dk.

Flest mails læses på mobilen

Patrick Moorhead, analytiker hos Moor Insights & Strategy, udtaler til Computerworlds amerikanske nyhedsbureau, at de lækkede billeder tyder på, der er en simplificering af Gmail på vej.

Gmail logo
Gmail logo

– “Jeg gætter på, at Google har fået tilbagemeldinger om, at selskabets dobbelte bruger-grænseflade – med en vandret og en lodret – opfattes som forvirrende. Tabs er jo helt væk og er her erstattet af navigation langs højre kant,” siger han.

Samtidig ser det også ud til, at Google vil promoverer deres “Hangouts” i det redesignede Gmail.

Mailboksen i iPhone og iPad er usikker

– “Det er klart, at Google vil have bedre integration med Google+, og det her er en offensiv måde at gøre det på,” siger Patrick Moorhead til Computerworlds nyhedsbureau.

Mere til historien

Google Now, den interaktive ”butler’ i Android, får gradvist flere og flere funktioner. En af de nyeste er informationer om, hvor bilen er parkeret, så du altid kan finde tilbage til den igen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer