Google tester nyt design på Gmail

Google er i færd med, at teste flere store ændringer i mailprogrammet Gmail. Du kan se hvordan det nye design måske bliver.

Dette nye design testes netop nu - kommer Gmail til at se sådan ud (Kilde: Computerworld.dk)

Dette nye design testes netop nu – kommer Gmail til at se sådan ud (Kilde: Computerworld.dk)

Google er netop nu i gang med, at afprøve flere nye ændringer i deres mailprogram Gmail. Så hvis de igangværende tests bliver til ”det nye Gmail”, så er der markante ændringer på vej i designet. Det skriver Computerworld.dk.

De seneste dage er der lækket flere billeder af det måske kommende redesign af Gmail på hjemmesiden Geek.com.

Det fremgår af billederne, at Google er i gang med at indføre en ”snooze”-effekt i mailboksen, så gamle mails kan komme tilbage i toppen af mail-bunken efter et fastsat tidsrum.

Google har ikke ønsket at kommenterer de lækkede billeder, derfor er det også uvist om ændringerne vil blive implementeret i Gmail eller ændringerne ikke går igennem testfasen.

De lækkede billeder viser dog, at Google har fokus på mobile enheder og det at gøre det nemmere at læse og håndtere mails på farten. Det afprøvede design gør det nemt at gå fra mail til forskellige nyheds- og indkøbssites uden man skal skifte applikation – det vil i stedet kunne klares fra ”Gmail-miljøet”, skriver Computerworld.dk.

Flest mails læses på mobilen

Patrick Moorhead, analytiker hos Moor Insights & Strategy, udtaler til Computerworlds amerikanske nyhedsbureau, at de lækkede billeder tyder på, der er en simplificering af Gmail på vej.

Gmail logo

Gmail logo

– “Jeg gætter på, at Google har fået tilbagemeldinger om, at selskabets dobbelte bruger-grænseflade – med en vandret og en lodret – opfattes som forvirrende. Tabs er jo helt væk og er her erstattet af navigation langs højre kant,” siger han.

Samtidig ser det også ud til, at Google vil promoverer deres “Hangouts” i det redesignede Gmail.

Mailboksen i iPhone og iPad er usikker

– “Det er klart, at Google vil have bedre integration med Google+, og det her er en offensiv måde at gøre det på,” siger Patrick Moorhead til Computerworlds nyhedsbureau.

Mere til historien

Google Now, den interaktive ”butler’ i Android, får gradvist flere og flere funktioner. En af de nyeste er informationer om, hvor bilen er parkeret, så du altid kan finde tilbage til den igen.

Chromebook-sagen: Digitale redskaber i undervisningen er i fare

Den langstrakte sag om brugen af Chromebooks og Google Workspace i folkeskolen trækker endnu en gang ud.

(mere…)
Papirkurven i Gmail stjæler din gratis plads

TIP: Hvis din gratis plads i Gmail er ved at løbe tør, skal du tjekke papirkurven og et par andre ting.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Gmail og YouTube brugere skal være opmærksomme

Selvom du har sikret din konto til Gmail og YouTube, så er det ikke nødvendigvis nok.

(mere…)
Google Magic Editor på vej til alle – også iPhone og iPad

Googles AI-fotoværktøj, Magic Editor, er på vej til Android-telefoner, samt iPhone og iPad i løbet af maj.

(mere…)
Nu får Gmail-brugerne tiltrængt hjælp

Googles AI-sikkerhed strammes og blokerer mere spam og flere phishing-angreb.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram