HTC W8 – Windows Phone-udgave af One M8 er lækket

De første billeder af en formodet Windows Phone version af HTC One (M8) er lækket.

HTC W8

HTC W8 lækket billede.

Er du begejstret for HTCs anmelderoste aluminiums-design, men er Android ikke lige systemet for dig, så er der gode nyheder.

Den altid velinformerede @Evleaks har lækket billeder af HTC W8 som, ifølge rygterne, er en HTC One (M8) hvor styresystemet er Windows Phone 8.1.

Fronten har stereohøjtalere, mens der på bagsiden forefindes et kamera med to linser, præcis som på Android-udgaven.

- Web-TV: Se testen af HTC One (M8)

Hvis HTC også denne gang er lige så dårlige, som de plejer til at holde hemmelighederne ”in house”, vil vi nok se mange flere lækkede detaljer om HTC W8 indtil den forventede officielle lancering.

Desværre for os i Nordeuropa skriver @Evleaks, at telefonen angiveligt udvikles til det amerikanske teleselskab Verizon.

Mere til historien

Teleselskaber af en vis størrelse får indimellem udviklet specialudgaver af populære produkter specielt til deres kunder. Verizon er en af de største operatører i USA og over 300 millioner amerikanere har en aftale med selskabet.

Læs også:
- Stortest af HTC One (M8)

Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Dengang da HTC Hero var vindermobilen

RETRO: Husker du de gamle dage? Dengang hvor HTC Hero var på alles læber og blev Årets Mobil? Rejs med tilbage til 2009 hvor HTC var et hit.

(mere…)
HTC på vej med ny smartphone

Det ser ud til, at HTC er på vej med en ny smartphone. Ifølge Facebook vil HTC lancerer en ny telefon tirsdag den 11. juni 2019.

(mere…)
HTC klar med Android 9 Pie til disse telefoner

KORT NYT: HTC har netop offentliggjort, at de i løbet af andet kvartal 2019 er klar med Android 9 Pie opdateringen til tre af deres modeller. Se hvilke her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram