HTC W8 – Windows Phone-udgave af One M8 er lækket

De første billeder af en formodet Windows Phone version af HTC One (M8) er lækket.

HTC W8

HTC W8 lækket billede.

Er du begejstret for HTCs anmelderoste aluminiums-design, men er Android ikke lige systemet for dig, så er der gode nyheder.

Den altid velinformerede @Evleaks har lækket billeder af HTC W8 som, ifølge rygterne, er en HTC One (M8) hvor styresystemet er Windows Phone 8.1.

Fronten har stereohøjtalere, mens der på bagsiden forefindes et kamera med to linser, præcis som på Android-udgaven.

Web-TV: Se testen af HTC One (M8)

Hvis HTC også denne gang er lige så dårlige, som de plejer til at holde hemmelighederne ”in house”, vil vi nok se mange flere lækkede detaljer om HTC W8 indtil den forventede officielle lancering.

Desværre for os i Nordeuropa skriver @Evleaks, at telefonen angiveligt udvikles til det amerikanske teleselskab Verizon.

Mere til historien

Teleselskaber af en vis størrelse får indimellem udviklet specialudgaver af populære produkter specielt til deres kunder. Verizon er en af de største operatører i USA og over 300 millioner amerikanere har en aftale med selskabet.

Læs også:
Stortest af HTC One (M8)


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.