Min-Mave.dk klar med nyt og mobilvenligt design

0

Et af de største danske fora skifter design på hjemmesiden og får et mere mobilvenligt design. App’en lukkes ned.

Nyt design på Min-Mave.dk. Billede viser designet på computer.
Nyt design på Min-Mave.dk. Billede viser designet på computer.

Min-Mave.dk er et forum, hvor forældre og kommende forældre kan debattere med andre i samme situation.

Foruden at være et forum, så er der også en masse ekspertråd at finde på Min-Mave.dk om tiden før, under og efter graviditeten.

De sidste måneder har folkene på Min-Mave.dk arbejdet med, at lave et nyt design til hjemmesiden. Et design der er moderne og fungerer på både computer, smartphones og tablets.

Apps er vigtigere end mobile websites

Og nu er det siten lanceret med et nyt design. Min-Mave.dk skifter designet på hjemmesiden i morgen, hvis alt forløber planmæssigt, dog bevares opbygning, som den kendes.

Applikationen droppes

Den primære grund til ændring af designet er, at gøre det nemmere at benytte det store forum fra smartphones og tablets. Det skriver Min-Mave.dk.

Flere og flere besøger siden fra enten en smartphone eller tablet – faktisk er over halvdelen af de debatter og indlæg der oprettes, fra en mobil enhed. Det nye design er optimeret til mobile enheder og justerer sig automatisk efter skærmstørrelser m.m. Brugerne vil ligeledes kunne tage et billede med enten en smartphone eller tablet – og uploade lige bagefter.

Nyt design på Min-Mave.dk. Billede viser designet på smartphone.
Nyt design på Min-Mave.dk. Billede viser designet på smartphone.

– “Mere end 50 procent af vores brugere tilgår sitet fra en mobil enhed så som iPad eller smartphone, set i lyset af den kendsgerning har vi valgt at gøre det nemmere for brugerne,” fortæller Charlotte Jans, Direktør på Min-Mave.dk, til MereMobil.dk.

Det store redesign af hjemmesiden, som nu er tilpasset mobileenheder betyder også, at Min-Mave applikationen nu lukkes ned.

– “Da Min-Mave.dk har valgt at lægge meget energi i det nye tilpassede site lukker vi applikationen. Vi mener ikke der er behov for en applikation så længe sitet lever op til hvad forbrugerne forventer af et optimeret site,” siger Charlotte Jans og fortsætter, “og så er vi også lidt nørdede omkring det… det er et sjovt projekt det her været helt utroligt hårdt at udvikle, men det er jo også en fed udfordring som teamet har taget i stiv arm.”

Mere til historien

Min-Mave.dk har oprettet en debattråd, hvor brugerne kan rapportere fejl eller stille spørgsmål til den nye brugerflade.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer