Apple går frem på det japanske marked

Siden Apple kom i ”stald” hos den japanske producent NTT DoCoMo er interessen for den populære iPhone steget markant.

Der er ingen tvivl om, at konkurrencen på smartphone-markedet er enorm, selvom det er Apple og Samsung der sidder på næsten halvdelen af det globale marked. Særligt kinesiske producenter ånder dem i nakken med prisvenlige smartphones.

- BAGGRUND: iPhone sådan startede revolutionen

Grundet de billige smartphones, samt generelt gode produkter fra konkurrenterne, kunne det også være nærliggende at tro at Apples markedsandele var faldende, men sådan er det ikke.

I slutningen af 2013 indgik Apple og Japans største teleoperatør NTT DoCoMo Inc. en aftale vedrørende salg af iPhones, hvilket har været vigtigt for Apple for at få en bid af det japanske marked.

- iPhone hitter fortsat - men Samsung lurer

Og allerede nu virker det positivt for Apple, som har oplevet en markant vækst på det japanske marked og nu har en markedsandel på 36,6 procent. Sidste år inden aftalen med NTT DoCoMo Inc. havde havde Apple en markedsandel på 25,5 procent. Det skriver AppleInsider.com.

Det japanske marked ser markant anderledes ud end det danske. I Japan er Apples nærmeste konkurrent Sharp, som har 13 procent af markedet, mens Sony ligger lige efter med 12,3 procent af markedet. Verdens største smartphoneproducent, Samsung, er at finde på sjettepladsen med kun 5,7 procent af markedet.

Mere til historien

Apples seneste kvartals regnskab viste også, at salget af iPhones fortsat er stærkt, mens salgstallene for iPad er faldende.

Læs også:

- WEB-TV: iPhone Air – sådan kunne den se ud

Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
Snart kan du bruge Nødopkald via satellit på iPhone 14 i Europa

Apple lancerede iPhone 14-serien med muligheden for nødopkald via satellit. Nu er funktionen klar. Til december følger nogle europæiske lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram