Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Apple tilbyder gratis reparation af knappen på iPhone 5, mens Google+ måske snart er fortid. Få den seneste uges overblik her.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Den sidste uges tid har man næsten ikke kunne åbne en avis, se nyhederne eller tjekke en nyhedsside uden, at der har været historier omkring hele Se & Hør / Nets sagen. Derfor har MereMobil.dk selvfølgelig også set nærmere på, hvor meget teleselskaberne egentlig ved om dig og endnu mere interessant, hvem i selskaberne der har adgang til denne data.

Sådan passer teleselskaberne på dine data

Digteren Gary Turk har lavet en video, hvor han fremsiger et digt han kalder ”Look up”, som berører emnet om de sociale medier har gjort os anti-sociale.

Salget af Nokia til Microsoft er endelig godkendt og nu en realitet. Læs kommentaren fra John G., hvor han siger ”Tak for alt Nokia!”.

Du kan også læse vores test af Samsung Gear 2, der er bedre end forgængeren, men fortsat har et stykke vej endnu før det når i mål.

Huawei har også bekræftet overfor MereMobil.dk, at deres Ascend G6 lander på det danske marked i starten af juni måned. Huawei afholder også presseevent i Paris den 7. maj, hvor det ventes de præsenterer deres nye topmodel, MereMobil.dk er tilstede til eventen.

Samsung har desuden offentliggjort deres Samsung Galaxy K zoom.

Sommeren nærmer sig så småt, hvilket også ses på teleselskabernes netværks-arbejde. Der lægges nemlig vægt på, at forbedre dækningen i sommerhusområder. Se hvilke områder her.

Hitlisten uge 18 2014

01. Apple tilbyder gratis knap reparation af iPhone 5

02. Det mindste selskab fører på mobildata

03. Kommentar: Tak for alt Nokia!

04. Se hvor godt Telia og Telenors netværk dækker

05. Fem råd der giver batteriet længere levetid

06. Apple må ikke kræve penge for skærmskift

07. Podcast: Mobilbetaling – dansk virksomhed kan måske kickstarte det

08. Google+ – er det snart fortid?

09. Nokia Lumia 630 lander snart i Danmark

10. Disse nye mobiler kommer i handlen i maj

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer