Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Prisen for Netflix stiger, Microsofts køb af Nokia er endelig afsluttet og MereMobil.dk har ekstrem testet to mobiler. Se det og meget mere i ugens overblik.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Købet af Nokia Devices & Services er i denne uge officielt afsluttet efter mange måneders godkendelsesprocessor, både hos aktionærer og respektive myndigheder, dermed er Nokia Devices & Services nu en del af Microsoft.

Nokia er nu overtaget af Microsoft – Elop fortsætter

I Danmark snakkes der meget om mobilbetaling, samt findes forskellige applikationer, der skal forsøge at være ”løsningen”. Men den endelige løsning er endnu ikke på plads, hvilket har fået Apples topchef Tim Cook til at udtale at de ikke har travlt med mobilbetaling, da koden til den rette model endnu ikke er knækket.

Der er i Danmark 375 butikker, som tager imod betaling via smartphonen, men diverse mobilbetalings applikationer er downloadet mere end 1,3 millioner alene i Danmark.

Danskerne bruger smartphonen mere og mere, hvilket også har betydet dataforbruget er mere end fordoblet fra 2012 til 2013.

Ugen bød også på offentliggørelsen af kvartalsregnskabet fra Apple, som viste salget af iPhone fortsat går godt, mens iPad-salget er faldende. Både salget af Mac-computere og Apple TV-bokse går også frem.

I den forgangne uge frigav Apple også iOS-opdateringen til iOS 7.1.1.

Og trænger du til lidt underholdning, så har Gameloft sendt det nye mobilspil ”The Amazing Spider-Man 2” på gaden til både Android og iOS.

Hitlisten uge 17 2014

01. OnePlus One er lanceret – alternativ Android-telefon

02. TIP: Optag dine samtaler

03. Apple frigiver iOS 7.1.1 opdatering

04. WEB-TV: Her kører vi en mobil i vaskehallen

05. TIP: Få bedre skærmbelysning på din Android

06. Lad telefonen forblive offline

07. 3 Smartphone-gaver til konfirmanden

08. Smartphone-dræberknap på vej

09. Netflix bliver dyrere – prisen hæves

10. BAGGRUND: Wearables – next big thing – så meget vil de sælge

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer