Apple TV salgstal offentliggjort for første gang

3

Apple offentliggjorde i går deres resultat for årets første tre måneder, og for første gang kom også salgstallene for Apple TV.

Apple TV (Foto: Apple)
Apple TV (Foto: Apple)

I går aftes klokken 23 dansk tid offentliggjorde Apple deres kvartalsregnskab for årets første tre måneder. Her oversteg salget af iPhones og Mac-computerne forventningerne, mens iPad-salget skuffede. Apple offentliggjorde også for første gang salgstallet af medieboksen Apple TV.

Tallene der offentliggøres for iPhones, iPads og Mac-computere er generelle tal og det vides altså ikke hvordan de enkelte modeller sælger.

Du kan læse mere om Apples salg af iPhones, samt det faldende iPad salg i vores artikel omkring offentliggørelsen af regnskabet.

For første gang nogensinde offentliggjorde Apple i går salgstallene for Apple TV, og tallet var større end mange havde troet. 20 millioner Apple TV-bokse har Apple solgt siden de introducerede deres medieboks. I maj måned offentliggjorde Apple, at der var solgt 13 millioner Apple TV-bokse, hvilket altså betyder, at der siden maj måned er solgt 7 millioner Apple TV-bokse. Det skriver Cnet.com.

Det betyder også, at Apple TV ikke længere blot er en ”hobby”, som Steve Jobs tidligere er citeret for at have sagt om Apple TV. Det skriver Ekstra Bladet.

Mere til historien

Når Apple offentliggør deres regnskaber, så sker det både via en pressemeddelelse, men også et earnings call med topchefen Tim Cook i spidsen. Dette earnings call kan interesserede følge via blandt andet Apples hjemmeside.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer