Apple har ikke travlt med mobilbetaling

0

Mobilbetaling er et varmt emne men Apple har ikke travlt og Tim Cook udtaler, at der endnu ikke er nogen, som har knækket koden endnu.

Det seneste år har danskerne fået flere forskellige muligheder når det kommer til mobilbetaling – eller mobiloverførsler.

MobilePay er den største succes herhjemme, men der findes også løsningerne Swipp og teleselskabernes Paii. Nu forlyder det, at Apple ikke har travlt med at få en fod indenfor markedet, selvom der tidligere har været talt om, at Apple arbejdede på en betalingsløsning.

Tim Cook udtaler i et interview med The Wall Street Journal, at der endnu ikke er nogen der har knækket koden, som får folk til at droppe den traditionelle tegnebog. Det skriver DR.dk.

-“Det er virkelig interessant område. Vi har næsten 800 mio. iTunes-konti, og størstedelen af dem har et kreditkort tilknyttet. Vi ser allerede folk bruge Touch ID (Apples fingeraftryksscanner, red) til at købe ting i vores butikker, så det er et område, vi interesserer os for,” siger Tim Cook til The Wall Street Journal.

Web-TV: Paii mener mobilbetaling står overfor snarligt gennembrud

Der er ellers store forventninger til, at Apple lancere en betalingsløsning på et tidspunkt, som kan benytte den fingeraftryksscanner, der er indbygget i iPhone 5S.

Firmaer som Google og Microsoft arbejder også på betalingsløsninger. Det samme gør en underskov af mindre virksomheder.

Mobilbetaling halter i Danmark

Mere til historien

Tidligere blev der talt om, at NFC var nøglen til et gennembrud for mobilbetaling, men udviklingen har vist, at betalingsløsninger sagtens kan fungere uden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer